Region Örebro län

Fylstamottagningen flyttar tillfälligt till Norra Kungsvägen i Kumla

Dela
Under perioden 26 januari - 27 augusti 2023 kommer Fylstamottagningen tillfälligt bedrivas på Kungsvägsmottagningen på Norra Kungsvägen 10 i Kumla för att fortsatt hålla en god vårdkvalité och en bra arbetsmiljö. Jourvårdcentralen kommer att finnas kvar på Fylstamottagningen.

Genom att samlokalisera mottagningsverksamheten under våren och sommaren uppnår vård­centralen ett bättre resursutnyttjande av befintlig personal, ökad tillgänglighet genom ändrat arbetssätt, patientsäker vård och bättre arbetsmiljö för personalen.

- För att fortsatt kunna behålla en god kvalité och en patientsäker vård för våra invånare samtidigt som vi värnar om arbetsmiljön för vår personal så har vi fattat beslut om samlokalisering, berättar Ylva Rosén, verksamhetschef för vårdcentralerna i södra länsdelen.

Under samlokaliseringen kommer det parallellt att ske ett rekryteringsarbete för att ytterligare stärka personalstyrkan vid vårdcentralerna.

Nyckelord

Kontakter

Ylva RosénVerksamhetschef, vårdcentralerna södra länsdelen

Tel:0706625716

Petra SundqvistVårdcentralschef Kumla vårdcentral

Tel:0196029878

Bilder

Om

Region Örebro län
Region Örebro län
Eklundavägen 1
701 16 Örebro

http://www.regionorebrolan.se

Region Örebro län - Tillsammans skapar vi ett bättre liv

Region Örebro län ansvarar för många frågor som berör länsinvånarnas vardag och framtid, bland annat hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, infrastruktur, näringslivsutveckling, kultur och utvecklingen av social välfärd.

Följ Region Örebro län

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Region Örebro län

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum