Halebop släpper sommarpratare med röster värda att lyssnas på

Dela

I sommar släpper Halebop egna sommarpratare med berättelser som fler borde uppmärksamma. Talarna kommer att presenteras löpande men redan nu är det klart att fotografen och stylisten Paul Edwards kommer vara först ut.

Paul Edwards
Paul Edwards

– När jag gick i skolan fick vi lära oss uttrycket ”steal with pride” och det här är ett klassisk exempel på det. Vi tar rygg på ett av Sveriges populäraste program men väljer att addera en annan typ av berättelser och personer och ett rappare format. I det här fallet, med Studio Halebop Sommar, har vi sommarvärdar med många olika perspektiv men alla med den gemensamma nämnaren att de har något intressant att berätta, säger Johanna Sahlman, Head of Halebop. 

Paul Edwards, som är en av sommarpratarna, arbetar som fotograf och stylist där han vill lyfta blickarna från de skönhetsnormer som vi är vana vid. Hans unika bildspråk där han kombinerar styling och scenografi för att bryta normer har väckt intresse landet över och gjort honom till en av Sveriges viktigaste modepersonligheter. 

– Det finns många röster i Sverige som behöver få höras, och vi är många som behöver höra vad de har att säga. Nu, kanske mer än någonsin, är många öppna för att verkligen lyssna och förstå andra perspektiv än sitt eget, och då vill vi såklart vara med och bidra till möjliggörandet av det, avslutar Johanna Sahlman. 

Halebops sommarprat kommer bestå av 30–60 minuter långa program med olika sommarvärdar. Namnen presenteras löpande och programmen släpps under sommaren där poddar finns. Halebop öppnar också upp för att få in förslag på personer vars perspektiv kan komplettera de berättelser som hörs i andra kanaler.

Nyckelord

Kontakter

För mer information, kontakta:
Johanna Sahlman, Head of Halebop, johanna.sahlman@halebop.se
Canan Yasar, presskontakt, canan.yasar@obeyapr.se, 070-383 07 48

Bilder

Paul Edwards
Paul Edwards
Ladda ned bild

Om

Halebop
Halebop
Stjärntorget 1
16979 Solna

http://www.halebop.se

Halebop är ett varumärke inom TeliaCompany och vänder sig till unga, digitala och prismedvetna kunder. Vi är en av de största mobiloperatörerna på Svenska marknaden och använder Telias nät för våra tjänster.

Följ Halebop

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Halebop

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum