PR Direkt

Jämförelsetjänsten Testat.nu har sammanställt ett stort test av massagekuddar

Dela

Den senaste tiden har allt fler svenskar fått upp ögonen för massagekuddar - som kan minska både muskelspänningar och påskynda återhämtning efter träning. Jämförelsetjänsten Testat.nu har gjort en djupdykning inom ämnet och publicerat en omfattande jämförelse av olika modeller.

Massagekuddar kan användas för en rad olika syften och det finns flera studier som visar på faktiska effekter av massagen. Med anledning av det stora utbudet av massagekuddar på marknaden kan det vara ganska svårt att veta vilken man ska välja. Av den anledningen har jämförelsetjänsten Testat.nu publicerat ett stort oberoende test som kan hjälpa konsumenter att hitta rätt, läs mer här: bästa massagekudde

-       Det fanns en lucka på marknaden och saknades bra information om just massagekuddar. Faktum är att vi inte lyckades kunnat hitta något annat omfattande oberoende test av massagekuddar som jämför dess funktioner, kvalitet och eller aspekter. Vi hoppas att vårt test ska kunna hjälpa och vägleda de konsumenter som funderar på att köpa en massagekudde, säger pressansvarig på Testat.nu

Så valdes de bästa massagekuddarna ut

Testat.nu är en oberoende tjänst som har som syfte att hjälpa konsumenter med ta välgrundade köpsbeslut när de väljer mellan olika produkter. Redakörerna använder sig av flera källor inför varje test, och där både recensioner och omdömen från konsumenter ligger som underlag. Kombinationen av expertrecensioner och konsumenters omdöme ger en bra bild för hur många produkter presterar.

-       Omdömen i kombination med att våra testexperter själva testat olika massagekuddar gör att vi kan känna oss säkra på att vi presenterar de bästa massagekuddarna. Trots att massagekuddar kan se ganska lika ut till utseendet så finns det ett par punkter som skiljer dem åt. När vi testade olika massagekuddar blev det även tydligt att vissa av modellerna hade annorlunda massagehuvuden vilket påverkade slutresultatet, säger pressansvarig.

Nedan presenteras resultatet i testet:

 

Flowlife Flowpillow Heat – Bästa Massagekudden

TrendRehab Future PRO – Bra Produkt

Beurer MG 147 – Bästa Budgetval

Beurer MG 520 To Go – Premiumval

Pressinformation:
Kontaktperson: Fredrik Eriksson
E-post: press@testat.nu
Media: https://testat.nu/media/

Kontakter

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

Unik service ger goda elektrikeromdömen för Svenska Eljouren14.4.2021 07:00:00 CEST | Pressmeddelande

Svenska Eljouren startade som en renodlad eljour men det som gör elbolaget unikt är dess serviceinriktade elektriker som även ger fullt kundfokus för bokade uppdrag. Bland hushållen i Stockholm har tillgängliga och bokningsbara elektriker blivit en succé. Sedan starten i april 2020 har Svenska Eljouren hjälpt över 7000 kunder – med utmärkta omdömen och lysande kundrecensioner som resultat. Receptet är helt enkelt att erbjuda god service!

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum