Aleris

Jonas Edwardsson ny CFO i Aleris

Dela

Aleris har rekryterat Jonas Edwardsson till ny CFO. Uppdraget är att fortsatt utveckla och leda utvecklingen av det finansiella och operationella stödet för Aleris 130 enheter inom specialistsjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark.

Jonas Edwardsson, ny CFO Aleris Group
Jonas Edwardsson, ny CFO Aleris Group

Jonas Edwardsson har en lång bakgrund från KPMG där han varit verksam sedan 1998, närmast som kundansvarig partner med fokus på förvärv och med gedigen erfarenhet inom revision och en rad olika ledningsfunktioner, bland dem ansvar för mångfald och inkludering.

— Jag har haft förmånen att arbeta med Aleris under min tid på KPMG och tilltalas av bolagets ambition och utvecklingsvilja. Jag ser fram emot att bidra till att skapa en ännu bättre och mer tillgänglig hälso- och sjukvård i Skandinavien, säger Jonas Edwardsson.

Jonas Edwardsson tillträder sin roll idag, den 16 augusti 2021, och kommer att ingå i koncernledningen.

För mer information, vänligen kontakta:
Sofia Myrevik, kommunikationsdirektör Aleris Group, +46 70 341 46 38, sofia.myrevik@aleris.se

Nyckelord

Bilder

Jonas Edwardsson, ny CFO Aleris Group
Jonas Edwardsson, ny CFO Aleris Group
Ladda ned bild

Länkar

Om

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Vi bedriver specialistsjukvård och diagnostik på närmare 130 platser i Sverige, Norge och Danmark. Våra 4 700 medarbetare går till arbetet varje dag för att ge patienter och uppdragsgivare en nära och tillgänglig specialistvård med hög kvalitet.

Följ Aleris

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Aleris

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum