BranäsgruppenBranäsgruppen

Jul och nyår fullbokade i Branäs

Dela

För andra året i rad är alla 9 880 bäddarna i Branäs fullbokade under jul och nyårshelgen och Branäs blickar fram mot en ny rekordsäsong.

– Vi har haft en beläggning på över 95 procent i flera veckor nu, men igår bokades de sista två Lodgelägenheterna så nu säger systemen 100 procent. Intresset och förfrågningarna håller i sig och vi tipsar nu våra gäster om Branäs systeranläggning Kungsberget i Sandviken. Det är en yngre anläggning och jultraditionen har inte hunnit växa sig lika stark där, men det är på gång, säger Mikael Elford, Marknads- och försäljningschef på Branäsgruppen som äger Branäs.

Inför säsongen 2019/20 investerar Branäs närmare 70 miljoner kronor i en ny sexstols expresslift och en ny nedfart från toppen av berget. Liften är en av två liftar som byggs i Sverige i år och satsningarna har visat sig gå hem bland gästerna.

– Liften och nedfarten ligger i hjärtat av anläggningen och engagerar många av våra gäster. Vi har fått ett enormt gensvar på de här satsningarna och det syns på bokningarna där vi ligger ungefär 15 procent över föregående år.

Branäs öppnar för skidåkning redan 13­ december och bokningsläget ser riktigt bra ut.

– Det är oerhört skönt att gå in i säsong med de här förutsättningarna. Nu kan vi helt ägna oss åt att ge gästerna en fantastisk upplevelse med underbar skidåkning. Och efter årsskiftet intensifieras arbetet med säsongen 2020/21. Men det tar vi då – först skall vi njuta av jul, nyår och skidåkning, tillägger Anders Kjällström, VD för Branäsgruppen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center, Storstenshöjden och Tolvmannabacken.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.tolvmannabacken.se/

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum