Stockholms stad

Klaratunneln stängs av för underhållsarbete

Dela

Klaratunneln i centrala Stockholm kommer att vara helt eller delvis avstängd i slutet av maj på grund av beläggnings- och markvärmearbeten.

Det är främst in- och utfarterna från Mäster Samuelsgatan som berörs, men hela tunneln kommer också behöva stängas under tiden för fräsning och asfaltering (nattetid).

Hela tunneln stängd kl. 22-05 under följande datum:

23/5

24/5

28/5

29/5

Utfart från Klaratunneln till Mäster Samuelsgatan stängd under perioden:

23/5 kl. 22.00 – 31/5 kl. 05.00

Infart från Mäster Samuelsgatan till Klaratunneln stängd under perioden:

24/5 kl. 22.00 – 31/5 kl. 05.00

Tiderna ovan är preliminära. För aktuell information se trafiken.nu.

Nyckelord

Kontakter

TrafikkontoretErik Söderberg, pressansvarig

Trafikkontoret ansvarar för bland annat framkomlighet, trafiksäkerhet, städning, snöröjning, klottersanering, parkering och belysning. Dessutom utvecklar trafikkontoret attraktiva offentliga miljöer genom exempelvis blommor och träd samt hanterar tillstånd för olika typer av markupplåtelser och evenemang.

08-508 26 282

Bilder

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

+46 8 508 290 00http://stockholm.se/presskontakt

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss till exempel i skolan, på äldreboenden, i parken och när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med en hög grad av decentraliserat ansvar. Det innebär att besluten i stor utsträckning fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

Pressinbjudan: Grow Smarter - Invigning av smarta lösningar för hållbara städer i Slakthusområdet14.5.2018 09:37Pressinbjudan

Tisdagen den 15 maj klockan 11:30 inviger Stockholms stad smarta lösningar för hållbara städer som applicerats i Slakthusområdet. Arbetet har möjliggjorts genom EU-projektet Grow Smarter. Medverkar gör bland andra tre av stadens borgarråd; Katarina Luhr (miljöborgarråd), Daniel Helldén (trafikborgarråd) och Stefan Hansson (biträdande finansborgarråd). Intresserade journalister välkomnas till invigningen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum