Stockholms stad

Klaratunneln stängs av för underhållsarbete

Dela

Klaratunneln i centrala Stockholm kommer att vara helt eller delvis avstängd i slutet av maj på grund av beläggnings- och markvärmearbeten.

Det är främst in- och utfarterna från Mäster Samuelsgatan som berörs, men hela tunneln kommer också behöva stängas under tiden för fräsning och asfaltering (nattetid).

Hela tunneln stängd kl. 22-05 under följande datum:

23/5

24/5

28/5

29/5

Utfart från Klaratunneln till Mäster Samuelsgatan stängd under perioden:

23/5 kl. 22.00 – 31/5 kl. 05.00

Infart från Mäster Samuelsgatan till Klaratunneln stängd under perioden:

24/5 kl. 22.00 – 31/5 kl. 05.00

Tiderna ovan är preliminära. För aktuell information se trafiken.nu.

Nyckelord

Kontakter

TrafikkontoretErik Söderberg, pressansvarig

Trafikkontoret ansvarar för bland annat framkomlighet, trafiksäkerhet, städning, snöröjning, klottersanering, parkering och belysning. Dessutom utvecklar trafikkontoret attraktiva offentliga miljöer genom exempelvis blommor och träd samt hanterar tillstånd för olika typer av markupplåtelser och evenemang.

08-508 26 282

Bilder

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

08 508 290 00http://stockholm.se

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss i skolan, på äldreboenden, i parken, när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med decentraliserat ansvar. Det betyder att besluten ofta fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

Unikt studentfirande för komvuxelever på Södermalm13.6.2019 11:33:57 CESTPressmeddelande

Åsö vuxengymnasium arrangerade sin allra första examensceremoni för komvuxelever under samma vecka som många gymnasieelever i Stockholm tar studenten. Under ceremonin, som är unik i sitt slag, fick komvuxstuderande chansen att fira sin gymnasieexamen med familj och vänner. – Äntligen ett studentfirande för oss som har gått på komvux, säger Zahraa som är en av de komvuxelever som deltog i examensceremonin.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum