Cloetta Sverige AB

Läkerol YUP Love All Flavours – för din rätt att vara dig själv

Dela

Läkerol lanserar nu YUP Love All Flavours med sockerfria och veganska fruktpastiller i blandade smaker i en regnbågsfärgad påse. Med lanseringen har Läkerol ingått ett samarbete med RFSL Ungdom för att stötta deras arbete med visionen av en värld fylld av kärlek och respekt där alla hbtqia-ungdomar är, lever och uttrycker sig som de själva vill.

– Innehållet i varje påse Läkerol YUP Love All Flavours är unikt, precis som vi människor, säger Fia Rasmusson, Brand Manager på Cloetta. Läkerols övertygelse är att alla människor är värdefulla, precis som de är. Med denna lansering vill vi säga ”YUP” till all kärlek och stötta möjligheten att uttrycka sig själv och älska vem man vill.

Läkerol har genom åren gjort sig kända för att vara en stöttande hand som ger självförtroende att stå upp för sig själv och det man tycker är viktigt.

– Parollen Makes People Talk har varit vägledande i detta på olika sätt, fortsätter Fia, och nu höjer Läkerol YUP rösten för att visa alla människors lika värde, oavsett identitet, uttryck eller sexuell läggning. Samtidigt stödjer vi RFSL Ungdoms viktiga verksamhet för unga hbtqia-personer.

RFSL Ungdom är en medlemsorganisation för, med och av unga hbtqia-personer som arbetar med politiskt påverkansarbete och hälsofrämjande verksamhet i syfte att förbättra målgruppens förutsättningar och livsvillkor. Tack vare samarbeten som detta kan RFSL Ungdom fortsätta att skapa trygga mötesplatser, erbjuda stödverksamhet och utbilda om hbtqia, makt och normkritik som berör barn och unga.

Läkerol YUP Loves All Flavours är en limited edition där vi blandat Läkerol YUPs fruktiga smaker i en och samma påse. De smakrika pastillerna är sockerfria, veganska och innehåller bara naturliga aromer och färger. Perfekta när man är sugen på något litet och gott under dagen.

Läkerol YUP Loves All Flavours finns redan nu i butiker på servicehandeln och lanseras under sommaren även i dagligvaruhandeln. Förpackningen innehåller 30 gram och det rekommenderade konsumentpriset är 16,50-17,50 kr.

Mer information
Vill du veta mer om Läkerol YUP Love All Flavours är du välkommen att höra av dig till Fia Rasmusson, Brand Manager på Cloetta, se kontaktuppgifter nedan.

Vill du veta mer om RFSL Ungdom är du också varmt välkommen att höra av dig!

Vid frågor om RFSL Ungdoms påverkansarbete, kontakta Elias Fjellander, RFSL Ungdoms förbundsordförande, via mail elias@rfslungdom.se.

Vid frågor om RFSL Ungdom-organisationen och samarbetet, kontakta Stefanie Tagesson, RFSL Ungdoms kanslichef, via mail stefanie@rfslungdom.se.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Dokument

Om

Cloetta Sverige AB
Cloetta Sverige AB
Besöksadress: Södra Förstadsgatan 34
205 42 Malmö

040-32 42 00https://www.cloetta.se/

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm.

Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com.

Cloetta i sociala medier.

Följ Cloetta Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Cloetta Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum