Naturvetarna

Naturvetarna rekryterar marknadschef från Appelberg

Dela

Fackförbundet Naturvetarna rekryterar Petra Malm, som blir ny marknadschef och del av ledningsgruppen. Petra Malm kommer från contentbyrån Appelberg Publishing Group där hon haft olika ledande befattningar, senast som tf VD. Hon har mer än 20 års erfarenhet av kommunikation och marknadsföring, från såväl byråsidan som från offentlig sektor och fackförbundsvärlden.

Petra Malm är även styrelseledamot i Swedish Content Agencies.

-         Förbundet behöver utveckla sin marknadskommunikation, öka medlemsantalet och ta en större plats i det offentliga samtalet kring utvecklingen av samhället. Vi ska visa för beslutsfattare, befintliga och presumtiva medlemmar att naturvetare står för många av lösningarna på de globala utmaningar vi har i samhället, oavsett om det handlar om tillgången till rent vatten, klimatet eller livsmedelsförsörjningen, säger Per Klingbjer, förbundsdirektör. 

-          Här kommer Petra vara en värdefull tillgång för oss i utvecklingen av förbundets marknadsföring, med sin kompetens och långa erfarenhet av kommunikation och marknadsföring från många branscher, säger Per Klingbjer.

-          Jag ser fram emot att börja på Naturvetarna, och få vara med att synliggöra och driva dessa viktiga frågor framåt, säger Petra Malm.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Naturvetarna är fackförbundet för akademiker inom naturvetenskap. Vi coachar, företräder och stöttar naturvetare på hela arbetsmarknaden, från studietiden och genom hela arbetslivet.

Vi har cirka 33 500 medlemmar inom life science, jord, skog och miljö, de fysiska vetenskaperna, matematik och data. Som expert på naturvetares kompetens och arbetsmarknad erbjuder vi specialiserad service och rådgivning kring karriär, lön och arbetsvillkor. Tillsammans med andra fackliga organisationer förhandlar vi kollektivavtal som reglerar villkoren på svensk arbetsmarknad.

Naturvetarna är ett partipolitiskt obundet fackförbund inom Saco, Sveriges akademikers centralorganisation, vars förbund organiserar medlemmar efter utbildningsområde.

Följ Naturvetarna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Naturvetarna

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum