BranäsgruppenBranäsgruppen

Nu har Kungsberget öppet varje dag

Dela

Efter att ha haft helgöppet tre helger i rad har det blivit dags att sparka igång säsongen på riktigt. Från och med imorgon, 20 december, har Kungsberget öppet varje dag.

– De tre första helgerna har gått väldigt bra och vi har kunnat förbättra saker inför att vi ska ha öppet varje dag. Vad som är väldigt roligt är att underlaget har varit fantastiskt bra. Att vi kan ha så bra skidåkning redan nu bådar gott för resten av säsongen, säger Martina Svensson, platschef i Kungsberget.

Anläggningen strax norr om Sandviken, endast två timmar från Stockholm, är en av Sveriges snabbast växande skidanläggningar och i år blev de den första skidanläggningen i norra Europa med en Big Air Bag Landing. Den unika hoppkudden hade premiär för två helger sedan och har varit en stor succé.

– Det är klart att det är stort att vi är den enda skidanläggningen i norra Europa som kan erbjuda detta. Men det som är roligast är all positiv respons vi får från våra gäster. Alla som jag har pratat med har bara haft bra saker att säga om kudden.

Jul i Kungsberget

Förutom att anläggningen nu har öppet varje dag, kan Martina och resten av personalen blicka fram emot julen. Systeranläggningen Branäs har fullbokat men Kungsberget har fortfarande boenden kvar. Läs mer om julen i Kungsberget här: https://www.kungsberget.se/jul-och-nyar-i-kungsberget/

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center, Storstenshöjden och Tolvmannabacken.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.tolvmannabacken.se/

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum