Jönköpings kommun

Nu kan du pitcha din kulturidé för kommunen

Dela

Jönköpings kommun bjuder in kulturföreningar och enskilda kulturaktörer att pitcha sina kulturidéer. Onsdagen den 26 oktober erbjuds 15 minuter pitch-tid för alla som vill få stöd för att förverkliga sin idé tillsammans med kultur- och fritidsförvaltningen i Jönköpings kommun.

– Vi vet att föreningar och kulturaktörer har tankar och idéer kring projekt inom konst- och kulturområdet som skulle gynna medborgarna i Jönköpings kommun men som saknar finansiering, nu ger vi dem chansen att pitcha sina idéer och få stöttning och finansiering, säger Per Andrén, kulturutvecklare, kultur- och fritidsförvaltningen, Jönköpings kommun.

Kommunen provar en ny metod för dialog och samverkan med kulturlivet för att stödja kulturprojekt samtidigt som det skapas ett bra kulturutbud för invånarna i Jönköping.

Under kvällen finns dessutom möjlighet att mingla, knyta kontakter och utbyta erfarenheter och idéer med andra som i sin tur kan generera nya och spännande idéer och samarbeten.

Nyckelord

Kontakter

Per Andrén
Kulturutvecklare Unga
kultur- och fritidsförvaltningen, Jönköpings kommun
Telefon: 036-10 66 99
E-post: per.andren@jonkoping.se

Julia Sandwall
kultur- och fritidsförvaltningen, Jönköpings kommun
Telefon: 036-10 50 71
E-post: julia.sandwall@jonkoping.se

Bilder

Länkar

Om

Jönköpings kommun
Jönköpings kommun

551 89 Jönköping

036-105000https://www.jonkoping.se/

I Jönköpings kommun arbetar omkring 13 000 medarbetare för att ge våra 144 699 invånare välfärd och service av hög kvalitet. Läs mer om våra verksamheter på kommunens webbplats.

Följ Jönköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jönköpings kommun

Köp av fastigheter på Mariebo tas upp i Tekniska nämnden18.11.2022 09:00:00 CET | Pressmeddelande

Jönköpings kommun avser att köpa sju förorenade fastigheter, som sedan ska rivas, i bostadsområdet Mariebo. Det görs inom ramen för ett projekt som leds av statliga SGU och syftar till att föroreningarna från en gammal kemtvätt ska kunna saneras. Tekniska nämnden ska nu ta ställning till förslaget om köp av fastigheter, som för kommunens del kan komma att uppgå till cirka 15 miljoner kronor efter att statsbidrag från Naturvårdsverket betalats ut.

Pressinbjudan: Koalition för Jönköping presenterar budget för 202328.10.2022 13:39:15 CEST | Pressmeddelande

Budgetarbetet inför 2023 har pågått intensivt under hösten. Nu är Koalition för Jönköping redo att presentera budget för 2023. Jönköpings kommun har en stabil ekonomi, men en turbulent omvärld och risk för lågkonjunktur gör att ekonomin påverkas. Media bjuds in till en presskonferens där de styrande politikerna från Socialdemokraterna, Centerpartiet, Liberalerna och Miljöpartiet kommer att presentera sin ekonomiska modell. Tid: Måndag 31 oktober klockan 10.00 Plats: Rådhuset (Galleriet) * Presslegitimation kan komma att krävas.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum