BranäsgruppenBranäsgruppen

Nu öppnar Kungsberget för säsongen

Dela

Imorgon, 5 december, slår Kungsberget upp portarna för säsong 20/21. Anläggningen har öppet 9.00–18.00 hela helgen.

– Jag säger som jag gör varje premiär, det här den bästa känslan på året. Inte bara för oss, utan framförallt för alla skidsugna gäster. Det är många som har längtat och nu är det äntligen dags, säger Anders Kjällström, vd för Branäsgruppen.

Premiären skulle från början ägt rum 28–29 november, men på grund av för lite kyla flyttades premiären till helgen 5–6 december.

– Vi vill kunna erbjuda gästerna så bra skidåkning som möjligt och det hade inte känts rätt mot de som hade bokat förra helgen om vi hade öppnat då. Den här helgen är vi redo. Vi har kunnat producera mycket egen snö tack vare kylan och det har dessutom kommit snö från himlen.

Det har varit en minst sagt speciell försäsong i år, där covid-19 har satt käppar i hjulet för en stor del av planeringsarbetet på skidanläggningarna. Rutiner och miljön i skidområdet och lokaler har setts över och Anders Kjällström är positiv inför öppningen.

– Vi har verkligen gjort allt vi kan för att gästerna ska få en trygg semester och jag är oerhört stolt över det arbete vi har lagt ner och alla åtgärder som har vidtagits. Nu laddar vi för en succépremiär med många glada skidåkare i backen.

Mer information om Kungsbergets åtgärder för en trygg semester finns på kungsberget.se/covid-19

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center och Storstenshöjden.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum