Familjebostäder

Nya hyresgäster till Rinkebystråket

Dela

Familjebostäder fortsätter att bredda hyresgästmixen på Rinkebystråket, med ett utbud som förväntas bidra till en ökad dagpublik. Nu hälsar vi ytterligare fyra nya hyresgäster välkomna till oss i Rinkeby.

Rinkebystråket, Rinkeby. Foto: Carl  Bredberg.
Rinkebystråket, Rinkeby. Foto: Carl Bredberg.

Den bredare hyresgästmixen är en del av den nya inriktningen för Rinkebystråket som introducerades vid årsskiftet. Redan i våras flyttade tre hyresgäster på egen begäran närmare centrum, till bättre anpassade lokaler. I april flyttade även Mandareen Bageri & Konditori in i renoverade lokaler på Rinkebystråket, samtidigt som Stiftelsen The Global Village öppnade ett lokalkontor på gatan.

–Nu fyller vi på ytterligare med fyra nya hyresgäster, varav flera redan har etablerade nätverk av kunder och samverkanspartners i området, säger Lars Nylund, fastighetschef.

Affärsrådgivning, tandoori och nätverksträffar
I oktober flyttade Hormar Coaching och Consulting AB in på Rinkebystråket. Hormar Coaching erbjuder affärsrådgivning, redovisningstjänster, bokföring och skatterådgivning till privatpersoner.  Företaget har tidigare varit verksamt i Kista, men har önskat etablera sig i Rinkeby.

Nils Tandoori öppnade på Rinkebystråket 72 den 1 november och är ett efterlängtat restaurangalternativ. Nils Tandoori erbjuder både indiska rätter och svensk husmanskost, och det finns goda möjligheter för den som vill äta lunch på plats eller ta med.   

– Vi har längtat efter fler lunchalternativ på stråket och tajmingen är riktigt bra nu när dagpubliken ökar i området framförallt efter öppnandet av det nya polishuset, säger Samra Tesfamariam, ansvarig lokalförvaltare.

Senare i november välkomnar vi även Gålöstiftelsen till Rinkebystråket. Gålöstiftelsen arbetar för och stödjer utsatta barn och unga. Genom stipendier, bidrag och projekt med samverkanspartners gör stiftelsen en viktig skillnad för unga stockholmares framtidsmöjligheter. Gålöstiftelsen planerar att använda lokalerna på Rinkebystråket till ett eget kansli, men också till seminarium och nätverksträffar. Stiftelsen har sedan tidigare etablerade samarbeten med Stockholms stad, polisen, lokala föreningar och det lokala näringslivet.

Ytterligare ny hyresgäst är Skyoffice som till största delen kommer att driva ett växlingskontor med tillhörande bankomat. Företaget hyr en lokal med två separata ingångar och kommer utöver dessa tjänster även att erbjuda reparation av teknisk utrustning som till exempel mobiltelefoner, samt ha en liten frisörverksamhet. Skyoffice flyttar in på Rinkebystråket 112 den 1 december.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Rinkebystråket, Rinkeby. Foto: Carl  Bredberg.
Rinkebystråket, Rinkeby. Foto: Carl Bredberg.
Ladda ned bild
Tandoori. Foto: Johnér bildbyrå.
Tandoori. Foto: Johnér bildbyrå.
Ladda ned bild
Växlingskontor. Foto: Niklas Palmklint.
Växlingskontor. Foto: Niklas Palmklint.
Ladda ned bild

Om

Familjebostäder
Familjebostäder
Hammarby Fabriksväg 67, Box 92100,
120 07 Stockholm

https://www.familjebostader.com/
Familjebostäder har jobbat för allas rätt till ett tryggt hem sedan 1936. Vi äger och förvaltar över 20 000 hyresrätter i Stockholm. Just nu bygger vi mer än på 40 år. Vi tar klivet in i framtiden med bostäder som är energisnåla och uppkopplade. Vi förbättrar möjligheterna att leva utan bil – med bilpooler och bra service för cyklar. Vi lägger mer tid på utemiljöer, portar och källare för att det ska vara tryggt överallt. Vi bygger inte bara hus. Vi bygger hem – för dagens och morgondagens stockholmare.

Följ Familjebostäder

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Familjebostäder

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum