Cloetta Sverige AB

Nya torrostade nötmixer från Nutisal Roastery, kryddade med naturliga råvaror för sötma, sälta och rökig hetta!

Dela

Nutisal, Cloettas egen nötexpert, lanserar tre nya nötpåsar med spännande smakkombinationer och bra crunch; Smoky Sriracha, Maple Syrup & Sea Salt samt Mozzarella & Pesto.

Nutisal introducerar nu en ny produktlinje som är smaksatt med naturliga råvaror som till exempel chilifrukter, basilika och lönnsirap och har en unik kombination av smaker som utvecklats specifikt för Nutisal. Rostningen görs över öppen eld utan olja – ett arv som har varit med oss i generationer – vilket ger nötterna en unik smak och textur. Rostningsnivån väljs omsorgsfullt beroende av råvarorna, vilket också tydligt kommuniceras på förpackningen. De nya påsarna erbjuder en bred smakpalett med allt från balanserad sötma till sälta och rökig hetta.

– Nutisals produkter är snacks gjorda för att överraska och det som skiljer Nutisal från andra varumärken är de distinkta smakerna, texturerna och blandningarna. Vi inspireras av spännande globala smaktrender och själva blandningen av olika nötter och att hitta den exakt rätta mängden av kryddor är ett hantverk i sig. Därtill är torrostningen av våra nötter oumbärlig för kvaliteten, crunchen och den goda smaken, säger Fia Rasmusson, Brand Manager Cloetta.

Lanseringen av den nya produktlinjen stärker Nutisals nya varumärkesidentitet och förpackningsdesign som började rullas ut under våren 2021. Den nya identiteten syftar till att än tydligare uttrycka Nutisals outtröttliga sökande efter nya smakupplevelser. Nutisals produkter är till för de som förväntar sig lite mer och vare sig de vill njuta av nötter med vänner, på egen hand eller på språng så är Nutisal alltid rätt val av snacks.

Nutisals nya nötpåsar lanseras vecka 33 i service- och trafikbutiker.

Nutisal. Expect more flavor.

Mer information
Vill du veta mer om Nutisals nya nötmixer är du välkommen att höra av dig till Fia Rasmusson, Brand Manager på Cloetta, via e-mail fia.rasmusson@cloetta.se.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Cloetta Sverige AB
Cloetta Sverige AB
Besöksadress: Södra Förstadsgatan 34
205 42 Malmö

040-32 42 00https://www.cloetta.se/

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm. Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com.

Cloetta i sociala medier.

 

Följ Cloetta Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Cloetta Sverige AB

CandyKing firar ett år i Sverige med fyra nomineringar i Svenska Designpriset 2021!13.9.2021 16:33:00 CEST | Pressmeddelande

Ett år efter att Cloetta Pick & Mix lanserade CandyKing i Sverige, belönas man med FYRA nomineringar i Svenska Designpriset 2021. Den färgstarka designen har förstärkt varumärkets identitet och ökat särskiljningen gentemot konkurrenterna – inte minst i det digitala landskapet. CandyKing nomineras i kategorierna Identitet Digital, Digitalt Sociala Medier, Bildkommunikation Foto och Visual Merchandising. Röstningen öppnar idag 13/9 och pågår fram till söndagen 19/9.

CandyKing fyller ett år och släpper flera spännande höstnyheter!10.9.2021 12:10:36 CEST | Pressmeddelande

Nu är det ett år sedan CandyKing Pick & Mix lanserades på den svenska marknaden. Ettårsdagen som inföll den 31 augusti, firas med ett av de mest spännande nyhetssläppen någonsin. Vad sägs t ex om Polly Lakrits, BUBS Dizzy Skalle med bubbelgumsmak, Ahlgrens bilar Lakrits-limousiner och BUBS klassiska ovaler med smak av granatäpple och smultron, som bara finns att plocka exklusivt hos CandyKing. Från och med vecka 36 finns nyheterna ute i butik!

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum