Öppen inbjudan till att skapa Halebops nya sound

Dela
Halebop älskar co-creation och har därför teamat upp med Wahzaa för att hitta sitt nya sound. Under hösten ordnar man tävlingen ”Sound Lab – a Halebop thing” på plattformen där musikproducenter och kreatörer på alla nivåer kan skicka in sina egna bidrag. I potten ligger 60 000 kronor för vinnaren.

Wahzaa är en tjänst som erbjuder royaltyfria beats gjorda av några av de största producenterna i landet. Halebop har en ljudidentitet med olika beats och ljud som kan kombineras i all oändlighet – nu vill man få hjälp att utveckla det egna varumärkets sound och hitta en låt som framöver kan användas i sociala medier och reklam.

– Det sitter helt säkert ett gäng musikgenier där ute som kan ta vår ljudprofil och göra något kul med den. Vi älskar att bjuda in kreatörer till att vara med och skapa varumärket tillsammans med oss.Därför teamar vi nu upp med Wahzaa, våra kunder – och egentligen hela svenska folket för att hitta vårt nya sound, säger Johanna Sahlman, Head of Halebop.

På Wahzaa kommer det finnas en Halebop-sida där alla element ur Halebops ljudidentitet finns tillgängliga för nedladdning. Under ett par veckor ges musikkreatörer och intresserad allmänheten möjligheten att använda elementen för att skapa ett nytt Halebop-sound. Allt om regler och formalia kring utformning av låten finns att läsa här. Vinnaren får en prispeng på 60 000 kr.

– Vi vill göra det enkelt för folk att skapa och släppa bra musik. Vi har en plattform som är lätt att använda och beats skapade av några av landets bästa producenter. Med tävlingen hoppas vi inte bara att Halebop, utan också många nya kreatörer, hittar sitt sound, säger Tony Malm, grundare Wahzaa.

Tävlingen går live tisdag den 19 oktober och avslutas den 23 november.

Nyckelord

Kontakter

För mer information, kontakta gärna:
Maria Hazard, presskontakt Halebop, maria.hazard@obeyapr.se, 070-335 90 70

Bilder

Länkar

Om

Halebop
Halebop
Stjärntorget 1
16979 Solna

http://www.halebop.se

Halebop är ett varumärke inom TeliaCompany och vänder sig till unga, digitala och prismedvetna kunder. Vi är en av de största mobiloperatörerna på Svenska marknaden och använder Telias nät för våra tjänster.

Följ Halebop

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Halebop

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum