Parham i Studio Halebop – om att hitta sin egen väg

Dela

Artisten Parham är aktuell i det andra avsnittet Studio Halebop, en podd som låter fler röster höras. I sitt sommarsnack delar han med sig av en berättelse om att gå sin egen väg – genom motgångar och mot omgivningens förväntningar.

Artisten Parham pratar i Studio Halebop.
Artisten Parham pratar i Studio Halebop.

– I mitt snack kommer lyssnarna få höra en berättelse om hur jag valde musiken. Trots att min familj hade andra förväntningar på mig och att vägen varit långt ifrån rak har jag ändå gått min egen väg. I programmet får lyssnarna följa med på den resan, säger Parham.

Parham är en uppskattad artist och låtskrivare som nominerats till både Grammis och P3 Guld. Låttexterna rymmer starka berättelser om kärlek, förlorad ungdom, utanförskap och rasism och växlar mellan självreflektion och samhällskritik.

Studio Halebop har tagit rygg på ett av Sveriges populäraste program, men vill addera en större bredd av berättelser och personer i ett rappare format. Förutom Parham kommer vi även att få lyssna till artisten Janice Kamya Kavander, fotografen Paul Edwards, tidigare handbollsproffset Loui Sand, programledaren Reine-Alix Ndegeyinka och kreativa konsulten Nadia Kandil. 

– Jag är väldigt glad över att vi får dela Parhams skarpa, insiktsfulla och underhållande berättelse genom Studio Halebop. Jag tycker att alla borde lyssna på den och tror dessutom att många kan känna igen sig i hans resa mot att förverkliga sina drömmar, avslutar Johanna Sahlman, Head of Halebop.

Du kan lyssna på Parhams avsnitt i Studio Halebop där poddar finns, bland annat här.

Nyckelord

Kontakter

För mer information, kontakta gärna:
Canan Yasar, presskontakt Halebop, canan.yasar@obeyapr.se, 070 383 07 48
Johanna Sahlman, Head of Halebop, johanna.sahlman@halebop.se

Bilder

Artisten Parham pratar i Studio Halebop.
Artisten Parham pratar i Studio Halebop.
Ladda ned bild

Om

Halebop
Halebop
Stjärntorget 1
16979 Solna

http://www.halebop.se

Halebop är ett varumärke inom TeliaCompany och vänder sig till unga, digitala och prismedvetna kunder. Vi är en av de största mobiloperatörerna på Svenska marknaden och använder Telias nät för våra tjänster.

Följ Halebop

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Halebop

Ny kortfilm ska skapa samtal om mat och identitet9.12.2020 07:00:00 CETPressmeddelande

Det kreativa kollektivet Wulira Studio vill undersöka mat kopplat till identitet, framför allt bland minoritetssvenskar – vilket har resulterat i kortfilmen Fuck Your Fusion. Filmen lyfter bland annat fram hur minoriteters matkulturer ofta blir accepterade först när trendiga fusion-restauranger plockar upp dem. Fuck Your Fusion är en del av Halebop Creative Call, en plattform som ger unga kreatörer möjlighet att utveckla sitt skapande.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum