Branäsgruppen

Premiär för en annorlunda säsong i Branäs

Dela

Nu är väntan över för alla skidälskare. Imorgon, 11 december, öppnar Branäs för säsongen och blir därmed först ut av de största anläggningarna i Sverige att öppna. Backarna har öppet 9.00–19.00 hela helgen.

– Det har varit en speciell försäsong, med mycket förberedelser och förändringar, och därför blir det fantastiskt att äntligen dra igång. Vi har kört ut sparad snö med lastbilar för att kunna öppna så många backar som möjligt, säger Christoffer Lilja, platschef i Branäs.

När Branäs öppnar under fredagen gör man det med många åtgärder för att minska trängsel och man har redan innan premiären sett positiva resultat av förändringarna. Förra helgen hade systeranläggningen Kungsberget premiär och de nya rutinerna, där gästerna till exempel bokar liftkort och utrustning i mobilen för att sedan hämta ut det utan nära kontakt med personal, fungerade väldigt bra.

– Vi såg i Kungsberget förra helgen att allt jobb vi har lagt ner tillsammans inom Branäsgruppen har gett resultat. Det gör också att vi kliver in med ett väldigt gott självförtroende och en bra känsla inför vår premiär här i Branäs.

Branäs har öppet 11-13 december och har sedan öppet varje dag från och med 18 december.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center och Storstenshöjden.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum