Linköpings kommun – Politik

Pressinbjudan: Nytt kommunalråd för Kristdemokraterna i Linköpings kommun

Dela

Tisdagen den 13 augusti presenteras förslaget till nytt kommunalråd för Kristdemokraterna i Linköpings kommun. Det är ett nytt spännande namn för Linköping, men en person som har en bred erfarenhet av ledarskap inom både offentlig och privat sektor.

Tid: Tisdag 13 augusti klockan 11.00-12.00

Plats: Sammanträdeslokal Krouthén, Stadshuset, Linköping

Nuvarande kommunalråd, Sara Skyttedal, har fått ett av kristdemokraternas två mandat i europaparlamentet och lämnar därför sina nuvarande uppdrag i Linköpings kommun.

En enig nomineringsgrupp presenterar förslaget till nytt kommunalråd, vilket styrelsen för partiavdelningen i Linköping ska ta ställning till vid sitt sammanträde den 19 augusti.

Välkommen!

Kontakter

Denisé Cassel, politisk sekreterare
denise.cassel@kristdemokraterna.se, 0762-13 00 62

Fredrik Topplund, ordförande i nomineringsgruppen
fredrik.topplund@kristdemokraterna.se, 0703-38 52 70

Om

Linköpings kommun – Politik
Linköpings kommun – Politik
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se

Allians för Linköpings vision för Linköping grundar sig i tre grundläggande principer. Vi tror först och främst på varje människas rätt att utforma sina egna liv efter sina egna önskemål. Människan måste alltid sättas framför systemen. Vi tror på ett fritt näringsliv där entreprenörer och företagare fritt får skapa, uppfinna och utbyta nya idéer. Sist men kanske viktigast tror vi på en kommun som levererar sina grundläggande kärnuppgifter. Att vi erbjuder en kvalitativ skolgång, omsorg och ett skyddsnät för dem som verkligen behöver det. I Allians för Linköpings kommun får alla plats.

Följ Linköpings kommun – Politik

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun – Politik

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum