Stockholms stad

Pressträff med invigning av årets blomsterprogram

Dela

Välkommen till pressträff där årets blomsterprogram i Stockholms stad invigs.

För trettonde året i rad görs koordinerade planteringar runt om i staden enligt ett övergripande tema. I år planteras lökar och plantor i ungefär 800 urnor och 50 rabatter, på nära 200 platser runt om i staden. Planteringen sker i tre omgångar, under vår, sommar och höst.

Vid invigningen presenteras årets tema, färger och blomstersorter. På plats finns trafikborgarråd Daniel Helldén och representanter från Stockholms stads trafikkontor.

Vad: Årets blomsterprogram i Stockholms stad invigs.

När: Onsdag den 15 april kl 14:00.

Var: Gustaf Adolfs torg, Stockholm.

Ingen föranmälan krävs.

 
Presskontakt:

Erik Söderberg, pressansvarig

erik.soderberg@stockholm.se
Trafikkontorets pressnummer: 08-508 26 282

Nyckelord

Kontakter

TrafikkontoretErik Söderberg, pressansvarig

Trafikkontoret ansvarar för bland annat framkomlighet, trafiksäkerhet, städning, snöröjning, klottersanering, parkering och belysning. Dessutom utvecklar trafikkontoret attraktiva offentliga miljöer genom exempelvis blommor och träd samt hanterar tillstånd för olika typer av markupplåtelser och evenemang.

08-508 26 282erik.soderberg@stockholm.se

Bilder

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

08 508 290 00http://start.stockholm

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss i skolan, på äldreboenden, i parken, när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med decentraliserat ansvar. Det betyder att besluten ofta fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

Våld går att stoppa och förebygga - antivåldsveckan i Rinkeby-Kista 28 september-4 oktober22.9.2020 07:51:15 CESTPressmeddelande

Att förebygga våld är en fråga för oss alla. För tredje året i rad bjuder Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning in till en antivåldsvecka för att inspirera och öka kunskapen om det förebyggande arbete som pågår året runt. Det blir samtal, workshops och föreläsningar för barn, unga och föräldrar. 400 medarbetare utbildas också i våldsförebyggande metoder.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum