BranäsgruppenBranäsgruppen

Säsongsavslutning i Kungsberget – öppet alla dagar hela påsklovet

Dela

Förutom att det är påsklov i Stockholm och Gävleborgs län, så är den här veckan även Kungsbergets sista för säsongen. Skidanläggningen är, under resterande dagar, öppen 09.00–18.00 onsdag–fredag, med kvällsskidåkning till 21.00 på torsdag, 08.30–18.00 på lördag och 08.30–16.30 på söndag.

– Vi vill att gästerna ska kunna ta vara på säsongens sista skiddagar. Därför valde vi till och med att förlänga Kungs8:ans öppettider till 18.00 måndag–onsdag. Att vi är inne på sista veckan ger mig lite blandade känslor. Det är självklart tråkigt att säsongen snart är slut, men samtidigt blir det spännande att börja förbereda för sommarsäsongen på riktigt, säger Anders Kjällström, vd på Branäsgruppen.

Åttastolsliften Kungs8:an, Kungsbergets största och viktigaste lift som tar gästerna till de populäraste backarna, är en av liftarna som är öppen från morgon till kväll under hela veckan. Det är även den liften som kommer att vara hjärtat för sommarens cykelsatsning.

– Med Kungs8:an kommer man att ta sig till familjevänliga cross country- och flowleder. Att många kommer att semestra hemma i Sverige i sommar är ingen hemlighet och vi tror att det blir en trend som kommer att fortsätta även framöver. Därför är den här sommarsatsningen något vi tror på och hoppas kunna utveckla ännu mer kommande säsonger.

Sommarsäsongen må närma sig, men än är inte skidsäsongen slut. Fram till och med söndag håller Kungsberget öppet för skidåkning och anläggningen kan, trots omständigheterna, se tillbaka på en lyckad säsong.

– Mycket tyder på att vi hade kunnat ha en rekordsäsong om det inte hade varit för corona, men när vi sammanfattar den här säsongen är det viktigaste att vi har kunnat ha öppet från första dagen till den sista, utan några avbrott, och att vi har erbjudit en trygg semester för våra gäster. Jag vill rikta ett stort tack till alla gäster som har följt restriktionerna föredömligt och alla medarbetare som har gjort säsongen möjlig i dessa speciella tider.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center och Storstenshöjden.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum