Region Örebro län

Servicenämnden förlänger den avgiftsfria parkeringen för anställda

Dela

Servicenämnden fattade i dag beslut om att förlänga möjligheten för de anställda att parkera avgiftsfritt på Region Örebro läns parkeringar. Avgiftsfriheten gäller till och med den 31 mars år 2022 och beslutet fattades sedan regeringen meddelat att de avser att behålla den skattefria parkeringsförmånen för att på så sätt minska trängseln i kollektivtrafiken.

– Jag hade naturligtvis önskat att pandemin hade utvecklat sig annorlunda men nu ser vi tyvärr att smittspridningen ökar i samhället. I servicenämnden vill vi göra vad vi kan för att underlätta för våra medarbetare att ta sig till arbetet på ett så smittsäkert sätt som möjligt och när vi nu får möjligheten till fortsatt avgiftsfrihet tar vi till vara på den, säger Håkan Stålbert (KD), ordförande i servicenämnden.

Den avgiftsfria parkeringen för regionanställda har gällt från och med den 1 maj år 2021 efter beslut i servicenämnden. Det då fattade beslutet gällde till och med den 31 december i år men förlängdes nu till den 31 mars nästa år.

Kontakt

Håkan Stålbert, ordförande i servicenämnden, telefon: 073-081 65 27

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Håkan Stålbert
Håkan Stålbert
Ladda ned bild

Om

Region Örebro län
Region Örebro län
Eklundavägen 1
701 16 Örebro

http://www.regionorebrolan.se

Region Örebro län - Tillsammans skapar vi ett bättre liv

Region Örebro län ansvarar för många frågor som berör länsinvånarnas vardag och framtid, bland annat hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, infrastruktur, näringslivsutveckling, kultur och utvecklingen av social välfärd.

Följ Region Örebro län

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Region Örebro län

Lägesbild corona: Region Örebro län inför ny rekommendation - provtagning enbart för personer med symtom17.1.2022 14:17:43 CET | Pressmeddelande

Smittspridningen i Örebro län har ökat kraftigt de senaste veckorna och trenden håller i sig. Regionen inför därför, från och med den 18 januari, en tillfällig rekommendation om att personer som är hushållskontakt eller varit i nära kontakt med en smittad provtar sig enbart vid symtom. Detta görs för att säkerställa att alla med symtom fortsatt ska kunna ta PCR-prov. Rekommendationen gäller i första hand till och med den 1 februari.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum