BranäsgruppenBranäsgruppen

Sex nya helårstjänster i Kungsberget

Dela

För några veckor sedan stod det klart att Kungsberget påbörjar en ny sommarsatsning med cykling och padel, vilket öppnar upp för många nya jobbmöjligheter. Förutom säsongstjänster, har hela sex nya helårstjänster tillsatts inför sommarsäsongen som drar igång i juli.

– Så här mycket har vi aldrig sett fram emot en sommar. Vi är ju vana vid att tempot går ner lite efter skidsäsongen, men i år byter vi bara ut skidorna mot cykeln. Det här är en stor satsning som förhoppningsvis kommer att växa och därför behöver vi också arbetskraft för att ge oss själva den möjligheten, säger Anders Kjällström, vd på Branäsgruppen.

Målsättningen är att Kungsberget ska ha öppet alla dagar i juli och helger i augusti, där fokus kommer att ligga på familjevänlig liftburen cykling och cross country. Det kommer även att finnas en padelbana som går att boka från morgon till kväll. Förutom att Sverige får en ny och spännande cykeldestination så öppnar satsningen även upp för många nya jobbmöjligheter. Kungsberget söker, precis som på vintern, säsongsmedarbetare som kan arbeta under sommaren, men har dessutom tillsatt sex nya heltidstjänster för att ta både vinter- och sommarverksamheten till nästa nivå.

– Det är spännande tider i hela Branäsgruppen, då vi påbörjar sommarsatsningar både i Branäs och Kungsberget. Vi växer hela tiden och vi hoppas att många därute vill vara med på resan. Vi har, under omständigheterna, haft en mycket bra säsong i Kungsberget och vi vill ta ännu större kliv när vi närmar oss mer normala tider.

Mer information om alla säsongstjänster finns på https://www.kungsberget.se/jobba-hos-oss/

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center och Storstenshöjden.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum