PR Direkt

Shopping av inredning på marknadsplatser ökar

Dela

Inredningsshoppen har samlat några av Sveriges mest kända och omtyckta varumärken på ett och samma ställe. Nu finns det möjligheter att shoppa från en massa leverantörer fast utan att besöka respektive webbplats.

När du vill känna dig 100 % nöjd med ditt besök och dina inköp så är det viktigt att du har hela bilden gällande vad som finns inom en kategori. Har du alla produkter samlade på ett ställe och dessutom en kundservice som står beredd att ta emot önskemål och synpunkter som komplement till alla partners som gärna besvarar frågor gällande specifika produkter, leveranstider och betalningsvillkor, då är det lätt att vara nöjd.


Säkerhet och trygghet

Det är viktigt med säkerhet och att konsumenter kan känna sig trygga när de handlar online. Inredningsshoppen.se samarbetar därför enbart med leverantörer som är certifierade genom Trygg e-handel. Merparten av dem erbjuder dessutom säker checkout genom Verified by Visa och Mastercard Securecode. På så vis kan du alltid känna dig säker och trygg när du handlar via nätet hos inredningsshoppen.se.


Vi erbjuder ett brett sortiment

Eftersom efterfrågan på marknadsplatser som täcker in stora områden ökas så har Inredningsshoppen valt att samla allt från designerlampor till stringhyllor, mattor och trädgårdsmöbler. Det finns allt som konsumenter behöver för att inreda ett hem, oavsett om det är en villa, ett torp eller en lägenhet.

Det finns också mängder med presentartiklar som passar för årets alla högtidsstunder, som exempelvis köksmaskiner och tillbehör från KitchenAid och Le Creuset, köksknivar från Global, Fiskars och Exxent, glas och porslin från Villeroy & Boch, WMF, Eva Solo och Rosenthal samt tavlor och posters från Konstgaraget, Northern Story och Bloomingville. Bland mycket annat.

För att göra det enkelt att navigera på sidan har Inredningsshoppen upprättat ett inredningslexikon där alla produkter finns listade från A-Ö. När du klickar på en bokstav kommer du direkt till undersida som presenterar alla varumärken och återförsäljare som passar i just den kategorin. På så vis blir det också enklare för dig att jämföra produkter, priser och villkor.


Erbjuder det där lilla extra

De flesta kunder är inredningsintresserade och därför finns det en blogg med inspirerande inlägg om olika inredningsstilar, trender, inköpsställen, DIY-tips, steg-för-steg-guider, fynd- och rea-tips med mera.

För att inredningsshoppen ska kunna försäkra sig om att du alltid kan hitta dina favoritprodukter till ett riktigt bra pris, erbjuder vi på inredningsshoppen.se ibland fördelaktiga rabattkoder. Det görs då i samarbete med återförsäljare och du tar enkelt del av genom att klicka på länken till respektive återförsäljare på hemsidan. På så vis missar du aldrig ett bra erbjudande, även om du väljer att handla ifrån hemmets lugna vrå.


Kontakt för samarbete

Inredningsshoppen som är en marknadsplats för inredningsprodukter har som mål att erbjuda kunder bra produkter till bra priser, och det sker ständigt förändringar för att utveckla och utöka en redan bred produktkatalog. Är du återförsäljare och önskar inleda ett samarbete med inredningsshoppen.se för att bidra till detta? Då är du varmt välkommen att kontakta dem via e-post: kontakt@inredningsshoppen.se

Kontakter

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum