Siemens AB

Siemens och Salesforce ingår partnerskap för att leverera framtidens säkra arbetsplats

Dela
Ett nytt partnerskap mellan Siemens och Salesforce kommer att stödja företag i arbetet med att säkerställa en säker återgång till arbetsplatsen för medarbetare, och samtidigt skapa framtidens smarta, uppkopplade arbetsplatser. Gemensamma lösningar, som bygger på teknik från Siemens och Salesforce, inkluderar ett "beröringslöst kontor" och avancerad kontaktspårning.

Salesforce (NYSE: CRM) och Siemens har tillkännagivit ett strategiskt partnerskap för att utveckla en ny tekniksvit för framtidens arbetsplats. Partnerskapet kommer att kombinera Salesforces Work.com, som drivs av Customer 360, och Siemens Smart Infrastructures lösningar Comfy och Enlighted.

Centrala lösningar inkluderar ett "beröringslöst kontor" med mobila passerkort för inträde i fastighet och hissar, och ett säkert system för hantering av rumsanvändning och -rumsbokning som gör det möjligt för anställda att boka konferensrum och skrivbord via Comfys app, som skickar varningar i realtid när tröskelvärden nås. Genom att utnyttja beläggnings- och platsinformation från Enlighted och aggregera den med hjälp av Comfy, inklusive incheckning av anställda och skrivbords- och rumsbokningar, kommer företagen dessutom att kunna utöka sin manuella kontaktspårning genom Work.com. Det i sin tur möjliggör snabbare och mer precisa akutåtgärder. Kontaktspårning kommer att vara en valbar lösning för att respektera användarnas integritet. 

"En säker tillbakagång till arbetsplatsen är en global utmaning, och det är viktigt att företag skyddar sina anställda för att bygga upp förtroendet och skapa trygghet", säger Roland Busch, vice vd och medlem i styrelsen för Siemens AG. "Tillsammans med Salesforce kan vi snabbt stödja företag runt om i världen att implementera teknik som stödjer medarbetare när de återvänder till kontoret, samtidigt som vi lägger grunden för långsiktig digital omvandling på arbetsplatser."

Texten ovan är en förkortad version av det ursprungliga pressmeddelandet på engelska. Vill du veta mer? Klicka här för att läsa hela versionen: https://sie.ag/3dsXf47

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Siemens AB
Siemens AB
Evenemangsgatan 21
169 79 Solna

08 728 10 00https://new.siemens.com/se/sv.html

Siemens Smart Infrastructure formar marknaden för intelligent, adaptiv infrastruktur för idag och framtiden. Den tar itu med de akuta utmaningar som kommer utav urbanisering och klimatförändringar genom att koppla samman energisystem, byggnader och industrier. SI erbjuder kunder en omfattande portfölj som utgår från en enda plattform – med produkter, system, lösningar och tjänster för kraftproduktion hela vägen till konsumtion. Genom ett allt mer digitaliserat ekosystem hjälper SI kunder att växa och samhällen utvecklas samtidigt som de bidrar till att skydda planeten. Siemens Smart Infrastructure har sitt globala huvudkontor i Zug i Schweiz, och har cirka 72 000 medarbetare världen över. 

Följ Siemens AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Siemens AB

Green Cargo leasar fem nya Vectron-lok från Siemens för den skandinaviska korridoren25.5.2023 07:00:00 CEST | Pressmeddelande

Alpha Trains, det ledande leasingbolaget för lok och passagerartåg i Europa, är stolta över att nu kunna erbjuda helt nya Vectron AC-lok från Siemens till den skandinaviska godstransportmarknaden. Green Cargo, Sveriges största godsoperatör, har tecknat ett långsiktigt leasingavtal för fem Vectron-lok för den skandinaviska korridoren. Dessa Vectron-lok är nya på marknaden och Green Cargo är en av de första operatörerna att leasa denna loktyp. Loken är godkända för drift i Tyskland, Österrike, Danmark, Sverige och Norge och kan köras i en hastighet på upp till 200 kilometer i timmen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum