PR Direkt

Skadedjursbutiken expanderar till danska marknaden

Dela

Efter framgången i Sverige expanderar Skadedjursbutiken nu till den danska marknaden med den nya sajten skadedyrsexperten.dk. De senaste 10 åren har det skett en dramatisk ökning av skadedjur i hemmen, både i Sverige och Danmark.

Numera kan även danskarna se fram emot att kunna få bukt med sina skadedjur i hemmen. Skadedjursbutiken är i grund och botten ett svenskt företag med bas i Helsingborg. Med expansionen till Danmark satsar Skadedyrsexperten.dk på att bli en ledande aktör i Norden.

 -       Vår expansion till Danmark är ett steg i rätt riktning som går hand i hand med vår långsiktiga vision om att bli en ledande aktör i Norden. Genom att vi håller ett nära samarbete med experter har vi fått en ovärderlig insyn och förståelse för hur man blir av med majoriteten av nordens vanligaste skadedjur, säger Magnus Eliasson på Skadedjursbutiken.

Ett av de vanligaste skadedjuren i de nordiska hemmen är silverfisken. De syns ofta kring avlopp i badkar eller omkring golvbrunnar. Silverfisken finner sin föda i de avlagringar som bildas under avloppsventiler. Silverfisken fortplantar sig snabbt och sprider sig därmed i snabb takt i hemmet. Att silverfisken inte har några naturliga fiender i hemmet samtidigt som de är skickliga på att gömma sig så är det därmed svårt att få bukt med dem.

Normalt är silverfisken ofarliga och gör inte mycket skada, men man bör reagera omedelbart om det dyker upp silverfiskar i hemmet då det ka vara ett tecken på en fuktskada.

Om företaget

Skadedjursbutiken grundades i Helsingborg 2017. Skadedjursbutikens långsiktiga vision är att bli en ledande aktör i Norden och att förse dess kunder med ett så brett utbud av effektiva produkter till ett så rimligt pris som möjligt.

Kontakter

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum