Bookmark Förlag

Sofie Sarenbrant aktuell med deckare om psykisk ohälsa

Dela

I dag släpps Skamvrån, den efterlängtade sjunde delen i succéserien om kriminalinspektör Emma Sköld. Precis som i tidigare böcker riktas fokus mot aktuella samtidsfrågor.

En flicka lägger sig på en spårvagnsräls i Bromma och sluter ögonen. I en annan del av Sverige hamnar en man i en djup grav i skogen. Ingen av deras nära och kära känner till den annalkande katastrofen. De två drabbade är inte bekanta, men har något livsavgörande gemensamt. Nu är det upp till Emma Sköld att hitta sambandet innan det är för sent.

I Skamvrån, Sofie Sarenbrants tionde bok, skildras akuta ämnen som psykisk ohälsa och självmord. Vad vet du egentligen om dina närmaste?

”Psykisk ohälsa ber inte om lov, utan tränger sig på som en parasit i alla samhällsklasser. Det vill jag belysa i Skamvrån”, säger Sofie Sarenbrant.

Sofie Sarenbrant är känd för sina fängslande och relationsdrivna samtidsdeckare. Hennes serie om den karriärinriktade kriminalinspektören Emma Sköld har sålt i två miljoner exemplar och till fjorton länder. När Tiggaren släpptes 2016 etablerades Sofie Sarenbrant som Sveriges starkast växande författarskap, och uppföljaren Syndabocken blev årets mest lyssnade ljudbok 2018.

För intervjuförfrågningar, kontakta:
Rebecca Foss
Bindefeld AB
rebecca.foss@bindefeldab.se
070-768 13 97                                                               

För information om boken, kontakta:
Stephanie Demmler
Bookmark Förlag
stephanie.demmler@bookmarkforlag.se
073-951 09 05

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Förlaget för kräsna bokälskare.

BOOKMARK FÖRLAG ger ut unika och dramatiska titlar som är svåra att lägga ifrån sig, och har såväl svenska som utländska författarskap. Vi arbetar hårt för att nå ut med våra titlar och vi har haft förmånen att få fina mottaganden.

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum