BranäsgruppenBranäsgruppen

Sommarpremiär i Kungsberget 1 juli 

Dela

Torsdag 1 juli, klockan 10.00, invigs Kungsbergets stora sommarsatsning genom att åttastols expressliften Kungs8:an startas. På premiärdagen bjuder Kungsberget alla gäster att åka helt gratis i både lift och cykelleder.

Vill man bara njuta av en annorlunda åktur, och kanske inviga glasscaféet på toppen går det bra att åka lift även utan cykel. 
 
Kungsberget har inför sommarsäsongen satsat stort på sommaraktiviteter med cykling i fokus. Enkla flowleder för hela familjen varvas med utmanande trails för de mest avancerade åkarna. Nybörarområdet Björnbuseland har kompletterats med ett helt nytt 120 meter långt åkband som gör att även de yngsta cyklisterna på balanscykel når toppen och de svindlande juniorlederna.  
 
I samarbete med Biking Gästrikland har ett antal XC-leder med utgångspunkt i Kungsberget märkts upp. Målet är att inom en snar framtid koppla ihop anläggningen med Gästrikeleden. 
 
Mellan cykelturerna erbjuder Kungsberget padel, beachvolleyboll, basket, ett glasscafé på toppen och fina vandringsleder. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen och Ulricehamn Ski Center.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum