Distriktstandvården

Tandregleringen Kronan blir en del av Distriktstandvården

Dela
Tandregleringen Kronan, en av de största privata tandregleringsklinikerna i Sverige, är nu en del av Distriktstandvården. Kliniken startades 2001 av ortodontisterna Ola Mörndal och Georg Erdelyi, som vid den tiden var en av de första privata ortodontiklinikerna i Stockholm. Så småningom expanderades Tandregleringen Kronan och kliniken i Liljeholmen Centrum öppnades 2010. Cecilia Renaud och Shabnam Ganji tog sedan över kliniken 2018.
Till vänster Cecilia Renaud,  till höger Shabnam Ganji
Till vänster Cecilia Renaud, till höger Shabnam Ganji

”Vi har sedan flera år tillbaka ett gott samarbete med Distriktstandvården, både med allmäntandvården och med specialisterna. Det känns otroligt roligt att vi nu är en del av Distriktstandvården och att vårt redan goda samarbete kan utvecklas och bli ännu bättre” – säger Cecilia Renaud, Verksamhetsansvarig, Tandregleringen Kronan.

Teamet på kliniken består idag av två ortodontister, fem ortodontiassistenter, två ortodontitandsköterskor, två receptionister och ett tandvårdsbiträde som jobbar tätt tillsammans. Klinikerna i Sundbyberg och Liljeholmen tar emot både barn och vuxna patienter och behandlar cirka tusen patienter per år. De mest frekventa tandställningarna Tandregleringen Kronan använder sig av är aligners och fastsittande apparatur. Kliniken tar emot vuxna och barn, betalande patienter och barn med tandregleringscheck.

”Tandregleringen Kronan har ett väldigt gott renommé. Jag är väldigt stolt över att de nu är en del av Distriktstandvården och att vi breddar vårt erbjudande inom tandreglering för våra patienter” – säger Erik Alexandersson, VD, Distriktstandvården.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Till vänster Cecilia Renaud,  till höger Shabnam Ganji
Till vänster Cecilia Renaud, till höger Shabnam Ganji
Ladda ned bild

Om

Distriktstandvården
Distriktstandvården
Solna Torg 4
171 45 Solna

08-35 60 00https://distriktstandvarden.se/

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi erbjuder vi barn och vuxna allmän-, akut- samt estetisk tandvård, har en mobil tandvårdsenhet som utför tandvård i hemmet, en narkosverksamhet samt två specialistkliniker i Stockholm. Med 280 000 patientbesök om året och över 600 medarbetare har vi en viktig roll i tandvården i Sverige. Vår ambition är att fortsätta etablera oss i områden där behov av ytterligare tandvårdsaktörer finns, med visionen att bli det självklara tandvårdsvalet

Följ Distriktstandvården

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Distriktstandvården

Erik Alexandersson ny VD för Distriktstandvården5.5.2022 09:52:09 CEST | Pressmeddelande

Erik Alexandersson har utsetts till ny VD för Distriktstandvården. Erik har tidigare arbetat i ledande befattningar inom vård och omsorg, och kommer närmast från veterinärbranschen och företaget AniCura där Erik var Sverigechef för små och medelstora verksamheter. Erik kommer att efterträda grundaren Ibbe Gnem från den 16 maj, då Ibbe går över till en mer strategisk och rådgivande roll samt som styrelsemedlem på Distriktstandvården.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum