“The cooolest unboxing” med Halebop och Samsung Nordic

Dela
Halebop lanserar iskallt ”The cooolest unboxing” tillsammans med Samsung Nordic. Den (än så länge ganska hemliga) lanseringen görs genom en spektakulär tävling som Halebop arrangerar den 1 februari kl. 19.01.

”The cooolest unboxing” grundar sig i den virala unboxing-trenden där uppackningen, specifikt av techprodukter, filmas och laddas upp på internet. I samarbetet kommer en ny produkt från Samsung släppas i en helt unik typ av unboxing.

– Det är dags att ta unboxing-trenden till nästa nivå. Är vi inte lite trötta på alla klipp i sociala medier med samma manér? Vi är glada att Samsung Nordic alltid är taggade och hoppade på även den här idén. Tävlingen vi arrangerar är något som är både spännande och engagerande. Den kommer definitivt få folk att stanna upp och titta en extra gång, säger Sophie Lokko, marknadschef på Halebop.

Den 1 februari kl. 19.01 går unboxingen och tävlingen av stapeln på Centralstationen i Stockholm, i form av en unik och inte minst iskall installation. För den som inte befinner sig i Stockholm, går det bra att delta och följa tävlingen live på halebop.se.

– Vi är väldigt spända på att släppa vår nya produkt där innovation står i fokus. Därför är vi extra glada över att få göra det tillsammans med Halebop med en ny take på en klassisk unboxing, säger Oscar Nöjd, Head of Sales Innovation and Business Development på Samsung Electronics Nordic. 

Om tävlingen: Håll utkik i Halebops sociala kanaler och på halebop.se för mer information längre fram. Produkten är inte avsedd att användas på samma sätt som i tävlingen då den inte klarar de förutsättningarna

Nyckelord

Kontakter

Maria Hazard, presskontakt Halebop, maria.hazard@obeya.se, 070-355 90 70

Bilder

Om

Halebop
Halebop
Stjärntorget 1
16979 Solna

http://www.halebop.se

Halebop är ett varumärke inom TeliaCompany och vänder sig till unga, digitala och prismedvetna kunder. Vi är en av de största mobiloperatörerna på Svenska marknaden och använder Telias nät för våra tjänster.

Följ Halebop

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Halebop

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum