Ticket

Ticket blir återförsäljare till Islandia

Dela

Islandia är en av Nordens ledande Islandsspecialister. Nu gör varumärket entré hos Tickets samtliga 49 butiker i landet. Det innebär att svenskar som vill resa till Island, Färöarna eller Grönland med Islandia kan hitta sin resa hos Sveriges största privatresebyråkedja.

Ticket blir återförsäljare av Islandias resor till Island, Grönland och Färöarna
Ticket blir återförsäljare av Islandias resor till Island, Grönland och Färöarna

Islandia grundades 1993 och är en av Sveriges största leverantörer av resor till Island. Förutom Island erbjuder de även paketresor till Färöarna och Grönland. Genom samarbetet med Ticket får Islandia en ökad närvaro runtom i landet.

- Vi är väldigt nöjda med det nya samarbetet och ser fram emot att främja Island som ett spännande och intressant resmål till Tickets kunder, inte minst nu när alla restriktioner försvinner på Island den 25 februari och landet välkomnar alla resenärer utan krav på varken covid-test eller vaccinationsbevis, säger Ivar Ottosson, VD för Islandia.

Ticket grundades 1989 och är Sveriges största privatresebyråkedja. Genom samarbetet får Tickets kunder nu tillgång till färdiga rundresor såväl som skräddarsydda paketresor med Islandia, och från och med idag finns Islandias katalog att hämta i alla Tickets butiker.

- Vi är oerhört glada över detta samarbete med Islandia, vi vet att detta är en efterfrågad produkt hos våra kunder och det är jättekul att äntligen kunna erbjuda en Islandsprodukt med så stor bredd, säger Mirja Epäilys, Produktchef på Ticket.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ticket blir återförsäljare av Islandias resor till Island, Grönland och Färöarna
Ticket blir återförsäljare av Islandias resor till Island, Grönland och Färöarna
Ladda ned bild

Om

Ticket
Ticket
Värmdövägen 84
131 08 Nacka

https://www.ticket.se/

Ticket Privatresor är Nordens största privatresebyråkedja med en omsättning på ca 6,5 miljarder kr, som ägs av det privata investmentbolaget Braganza. Under varumärkena Ticket, Airngo och Charter erbjuder vi marknadens bästa utbud av resor från över 400 olika flygbolag, charterbolag, researrangörer, rederier, hotell och hyrbilsföretag. Verksamheten drivs idag genom 16 sajter i 10 länder tillsammans med ett 70-tal butiker i Sverige och Norge där online och butik samverkar under en omnikanal-strategi. Marknadsandelen uppgår till cirka 25 procent av alla privatresor sålda genom fysiska resebyråer och nätresebyråer i Sverige. Bolaget har ca 350 årsanställda.

 

https://www.ticket.se/blogg/ 

Följ Ticket

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ticket

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum