BranäsgruppenBranäsgruppen

Tolvmannabacken firar World Snow Day med gratis skidlektioner

Dela

När World Snow Day firas runt om i världen på söndag bjuder Tolvmannabacken alla barn upp till 7 år på en gratis skidintroduktion.

– Vi ville göra något speciellt den här dagen och vad kan vara bättre än att barnen får lära sig att åka skidor? Alla barn upp till sju år åker dessutom helt gratis hos oss så efter introduktionen är det bara att ge sig ut i backen, säger Jonathan Bexell, platschef i Tolvmannabacken.

Branäsgruppen, koncernen där Tolvmannabacken ingår, har tidigare gjort lyckade arrangemang under denna dag, bland annat i Vallåsen där de vann pris för bästa evenemang. Det är med andra ord bäddat för succé.

– Vi tror och hoppas att många dyker upp. Förutom skidintroduktionen kommer det att finnas möjlighet att provsitta både pistmaskiner och snöskotrar. Det kommer även att finnas en rolig slalombana.

Tolvmannabacken är den enda anläggningen i södra Sverige som har öppet och just nu har skidanläggningen kvällsåkning 17.00-21.00 på torsdagar och öppet 09.00-16.00 på lördagar, samt söndagar. Mer information om Tolvmannabackens World Snow Day finns på tolvmannabacken.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center, Storstenshöjden och Tolvmannabacken.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.tolvmannabacken.se/

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum