Avesta kommun

Utfall av sommarpresenten till anställda på Avesta kommun

Dela

Välkommen till pressträff med Avesta kommun och Avesta Centrumförening.

Pressträff onsdag den 2 december 2020, klockan 14.00 utanför Avesta Gallerian mot gågatan, Markusgatan 1, 774 41 Avesta.

Syfte:
I rådande Coronatider vill vi som kommun göra vad vi kan för att stötta den lokala handeln. I somras fick anställda på Avesta kommun ett presentkort att handla för lokalt i Avesta och nu kan vi presentera utfallet.

På plats:
Kommunalråd, Näringslivschef och Avesta Centrumföreningen

Välkomna!

Kontakter

Bilder

Om

Avesta kommun
Avesta kommun
Corneliusgatan 16
774 81 Avesta

0226-64 50 00https://www.avesta.se/
 

När du kommer till Avesta känner du styrkan i älven och värmen från människorna. En 400-årig industrihistoria blandar sig med allt det gröna, hissnande vackra i Koppardalen. Här hittar du kraften från stålet som formats vid martinugnarna under århundraden, idag en styrka hos alla de företag som hittar hit.
Här är det enkelt att verka, leva och andas. Dra några djupa andetag och dina lungor fylls av energi. Här finns plats för udda och lagom, visenter och köpcentrum. Masar och skating. Avesta är där utomhus är mer än Stora och Lilla Helvetet.

Följ Avesta kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Avesta kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum