BranäsgruppenBranäsgruppen

Vallåsen öppnar backarna 22 januari

Dela

Vallåsens längdspår har varit öppna sedan oktober och på fredag, 22 januari, får de sällskap av den alpina delen. I år finns ett maxtak på antal gäster och därför måste gästerna förboka både liftkort och hyrutrustning på hemsidan.

Bilden är från en tidigare säsong.
Bilden är från en tidigare säsong.

– Det är många som har längtat efter den här dagen och för att vi ska kunna ha öppet i dessa tider så har vi fått anpassa oss. Genom att enbart ha förbokning kan vi hålla koll på antalet gäster och minimera risken för trängsel, säger Jesper Malmquist, platschef i Vallåsen.

Alla gäster, förutom de som har säsongskort, måste förboka både liftkort och eventuell hyrutrustning. När gästerna bokar utrustning väljer de, utöver dag, även en specifik tid för uthämtning. Allt görs på Vallåsens hemsida och så fort ett datum är fullbokat tas det bort ur bokningssystemet. Antalet gäster kan variera från dag till dag beroende på hur många backar och liftar som är öppna.

– Vi producerar snö så fort vi kan och gör allt för att kunna öppna så många backar som möjligt. Men det kan som sagt variera och därför kan även maxtaket göra detsamma.

Förutom att man säkrar en plats när man förbokar så får man ett bättre pris. Under hela säsongen har Vallåsen en så kallad ”Boka tidigt-rabatt” på hyrutrustning, där man får upp till 20% rabatt.

– All information om rabatten finns på vår hemsida, men ju tidigare man bokar desto billigare blir det.

Vallåsen har öppet 17.00-21.00 under premiärdagen och 8.30-17.00 på lördag och söndag.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Bilden är från en tidigare säsong.
Bilden är från en tidigare säsong.
Ladda ned bild

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center och Storstenshöjden.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum