Stockholms stad

WALK OF FAME invigs på Stockholms stadion

Dela

Genom åren har inte mindre än nästan 90 unika händelser skett på Stockholms stadion. Sveriges Centralförening för idrottens främjande (SCIF) inviger nu tillsammans med Stockholms stad en WALK OF FAME med ett urval av händelserna, varav flera är världsrekord.

Tid: Torsdag 30 juni kl 13.00

Plats: Utanför Klocktornet, Stockholms stadion (mot Lidingövägen)

Invigningen inleds utanför Klocktornet på Stockholms stadion av SCIF genom ordföranden Rajne Söderberg och Stockholms stads idrottsborgarråd Karin Ernlund. Därefter invigs WALK OF FAME genom att de sju första stenarna/unika händelserna avtäcks. Stenarna är nerlagda på trottoaren längs Lidingövägen och kommer senare att bli fler i antal. I samband med invigningsceremonin intervjuas flera av de sju närvarande rekordhållarna av Jens Lind.

Medverkande:

  • Rekordhållare till de sju första stenarna i WALK OF FAME
  • Karin Ernlund, idrottsborgarråd Stockholms stad
  • Rajne Söderberg, ordförande SCIF
  • Jens Lind
  • Representanter från Stockholms stad och SCIF

Anmälan

Välkommen med anmälan till Lisa Lydén, SCIF  lisa.lyden@scif.se – senast 29 juni.

Varmt välkommen!

Nyckelord

Kontakter

IdrottsförvaltningenCamilla Hagman, kommunikations- och evenemangschef

Vi öppnar staden som arena och erbjuder stockholmarna en stor variation av idrotts- och motionsmöjligheter för en aktivare livsstil. Främjar stadens idrotts- och friluftsliv och ger bidrag och stöd till idrottsföreningar. Ansvarar för bokning, drift och skötsel av stadens 450 idrottsanläggningar.

Tel:076-122 76 17camilla.hagman@stockholm.sehttp://motionera.stockholm

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

08 508 290 00http://start.stockholm

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss i skolan, på äldreboenden, i parken, när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med decentraliserat ansvar. Det betyder att besluten ofta fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum