23 träffarårets kock 2020

Spendrups Bryggeri AB

Melleruds Mästarpilsner 2021 är en lager på lager29.3.2022 09:00:00 CEST | Spendrups Bryggeri AB | Pressmeddelande

Det är inte bara ära, berömmelse och Årets Kock-titeln som hägrar när Årets Kock koras. Det är också en tradition att Årets Kock får brygga sin egen öl tillsammans med en annan mästare - chefsbryggmästaren Bengtsson på Spendrups. Melleruds Mästarpilsner 2021 som har skapats av Gustav Leonhardt och Richard Bengtsson släpps till försäljning på Systembolaget i en limiterad upplaga den 4 april.
Arla

Finalisterna klara till Årets Frukostlyft i Arla Guldko 2021 – rätt att satsa på skolfrukost visar undersökning25.5.2021 08:00:00 CEST | Arla | Pressmeddelande

Frukost i skolan gör eleverna piggare, lugnare och mer koncentrerade. Det erfar de tre skolor som nu har gått till final i tävlingskategorin Årets Frukostlyft i Arla Guldko 2021. Att skolfrukost är rätt satsning visas också i en undersökning från Arla genomförd bland landets grund- och gymnasieskolor. Finalisterna kommer nu att detaljgranskas av en jury där bland annat stjärnkocken Martin Moses, Årets Kock 2019, deltar. Vinnarna koras slutligen vid den stora finalen den 8 november 2021.
Film i Väst

Fem Guldbaggar till Film i Västs samproduktioner25.1.2021 22:03:08 CET | Film i Väst | Pressmeddelande

Vid kvällens direktsända gala för 2020 års bästa filmer fick Film i Västs samproduktioner ta emot fem Guldbaggar. Två var fick Bohusläninspelade Breaking Surface och Kungälvsinspelade Nelly Rapp: Monsteragent. En fick Alingsåsinspelade Min pappa Marianne. - Vi gratulerar vinnarna till sina välförtjänta Guldbaggar. Fem Guldbaggar är en bra utdelning ett mycket märkligt filmår. Vi är stolta som samproducenter och extra glada för att de spelats in i Västra Götalandsregionen, säger Kristina Börjeson, produktionschef på Film i Väst.
Svenska Jägareförbundet

Vinnarna i Årets Viltkock och Årets Viltkrog 2020 klara!27.1.2020 11:13:00 CET | Svenska Jägareförbundet | Pressmeddelande

Johan Bjurström från Restaurang Gammelgården i Sälen korades till Årets viltkock 2020. Och till Årets Viltkrog 2020 har Restaurang Jord i Linköping utsetts. -Det som gör det roligt att jobba med vilt, är att man vet att djuren levt ett bra liv i naturen. Det är mer hållbart att arbeta med vilt i dagens samhälle och jag önskar att fler människor ser viltköttets fördelar och att det hamnar på fler restauranger och butiker i framtiden. För att komma dit är tävlingen Årets Viltkock mycket betydelsefull, säger Årets Viltkock Johan Bjurström. Oskar Gunnarsson, köksmästare och Andreas Landén, krögare från Restaurang Jord fick motta priset Årets Viltkrog 2020 med motiveringen: ”För sitt ambitiösa arbete med att låta hela naturen inkluderas i sin restaurang. Från hav till skog, från vilt till växtlighet”. -Vi är oerhört glada över att få priset Årets Viltkrog 2020. Det stärker vårt hårda arbete med det vilda som vi brinner för. Vi arbetar hundra procent i säsong med det vilda. Menyerna ändras u
  • 1
  • 2
  • Sista
  • >>
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye