Tallbergs Förlag

Mariella Hill tar med oss på ett spännande äventyr i Borlänge.

Dela
Mariella Hill debuterar med deckaren Oskyldigt dömd. En deckare om bottenlös hämnd, villkorslös kärlek och oförlåtligt svek.


John Douglas är en före detta polis som numera hankar sig fram genom detektivuppdrag. När han av sin tidigare kollega får nys om ett nytt fall i den lilla hålan Borlänge bestämmer han sig för att åka dit och undersöka fallet närmare.

Clara släpps fri från fängelset efter ett våldsamt övergrepp. Hon söker sig tillbaka till sin hemstad med en tanke i huvudet: hämnd. Men inget är sig likt. Människorna hon en gång kände är numera främlingar. Staden är ett spöklikt minne av den plats hon växt upp på. Hon hemsökt av minnen från det förflutna och av det liv hon lämnat bakom sig.

En kraftig explosion sker i den populära idrottsanläggningen i Borlänge. John Douglas dras ofrivilligt in i utredningen samtidigt som han gräver allt djupare i ett gammalt brott som begåtts i samma stad för 10 år sedan.

Det är helt klart en av höstens mest spännande böcker.

Mariella Hill föddes år 1990 i Tammerfors, Finland. Hon bodde sina första år i Finland före flyttlasset gick vidare till Stockholm. Med en amerikansk pappa och en finsk mamma var språk en naturlig del av vardagen. Hemma pratades det ofta på både engelska, finska och svenska.

Uppvuxen i en konstnärsfamilj var den kreativa processen en välbekant del av tillvaron. Fantasins betydelse upplevdes lika relevant som kunskap. Konstnärligt skapande var en självklar del av hushållet.

Mariella hittar inspiration till sitt skrivande från böcker, verkliga händelser och känslor. Inspiration kan tas från egna relationer, känslor, beteenden, människors livsöden, filosofiska tankebanor om livets existens, det som gör ont och det som blomstrar. Inspiration finner hon i det stora och det lilla.

Skrivandet har varit en del av Mariellas liv sedan barnsben. Böcker har utgjort en fristad och en tillflykt i vardagen. Hennes debutroman Oskyldigt Dömd är en spänningsfylld deckare om bottenlös hämnd, villkorslös kärlek och oförlåtligt svek.

Mariella finns tillgänglig för intervju och recensionsexemplar kan skickas. För mer information, kontakta Elias Foghagen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Tallbergs Förlag AB är ett förlag som står upp för HBTQ, etnicitet, religion, klass, kön och funktionsvariationer med flera. Vi föreläser och arrangerar workshops, utbildningar samt kulturevenemang, till exempel i form av konserter och konstutställningar. Alla produkter kan paketeras digitalt och säljs som utbildningsmaterial till skolor, företag och andra verksamheter som önskar öka sin kompetens inom våra områden.

Följ Tallbergs Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Tallbergs Förlag

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye