Tallbergs Förlag

Tallbergs Förlag släpper antologi om psykisk ohälsa

Dela
Hösten 2020 utlyste vi på Tallbergs Förlag en novelltävling där alla fick chansen att skicka in en novell på temat psykisk ohälsa. Gensvaret var större än väntat vilket gjorde att juryn valde att släppa två antologier. Idag släpps den första som heter Maskrosor i asfalten.

– Att skapa antologier på temat psykisk ohälsa är något som var självklart för oss på Tallbergs förlag. Dessutom vill vi skapa hopp då ett krav var att de ska ha ett lyckligt slut, säger Marcus Tallberg.

I första delen får vi läsa 8 helt nyskrivna noveller som berör och sprider glädje. De är skrivna av olika författare runt om i Sverige. Somliga novelldebuterar medan andra har lång erfarenhet av novellformatet. Vi får läsa om olika livsöden och intressanta skildringar. Författaren Saga Becker inleder den första delen med en stark berättelse. Detta vill du inte missa!

Alla royalties från böckerna doneras till organisationer som jobbar med psykisk ohälsa.

– För oss var det viktigt att bidra till kampen mot psykisk ohälsa. Genom att donera royalties ser vi att vi kan bidra till det. Vi hoppas också att kunna skapa ett samtal kring detta, säger Elias Foghagen, Marknadskoordinator på Tallbergs Förlag.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Tallbergs Förlag AB är ett förlag som står upp för HBTQ, etnicitet, religion, klass, kön och funktionsvariationer med flera. Vi föreläser och arrangerar workshops, utbildningar samt kulturevenemang, till exempel i form av konserter och konstutställningar. Alla produkter kan paketeras digitalt och säljs som utbildningsmaterial till skolor, företag och andra verksamheter som önskar öka sin kompetens inom våra områden.

Följ Tallbergs Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Tallbergs Förlag

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye