Svenska kyrkan Norrköping

Nattvandring under studentveckan

Dela
För femte året i rad kvälls- och nattvandrar Elevhälsan och Svenska kyrkan i Norrköping under studentveckan. Under sex kvällar och nätter finns vi som vuxenstöd och har med oss vatten och plåster. Nattvandringen är ett samarbete där vi hjälps åt tillsammans med andra aktörer som utbildningskontoret, friskolorna, socialtjänsten, polisen och räddningstjänsten. Diakon Maria Bard från Svenska kyrkan samordnar insatsen.

För femte året i rad kommer Elevhälsan och Svenska kyrkan att kvälls- och nattvandra i Norrköping under studentveckan. Det är ett samarbete där vi hjälps åt tillsammans med andra aktörer som utbildningskontoret, friskolorna, socialtjänsten, polisen och räddningstjänsten. Vårt uppdrag är att bidra till att studenterna ska få en så trevlig och trygg student som möjligt.

Under sex kvällar/nätter – 3 juni, 6-10 juni, finns vi som vuxenstöd och har med oss vatten och plåster. Vandringen startar varje kväll kl. 20.00 vid Diakonicentrum, S:t Persgatan 113. Det går att nå oss på 011-246000.

KONTAKT
Information kan lämnas av Maria Bard, diakon i Svenska kyrkan som samordnar insatsen.

Maria kan nås på maria.bard@svenskakyrkan.se

Mer info går att läsa på kommunens hemsida under Studenten 2022:

https://norrkoping.se/skola-och-forskola/gymnasieskola/information-om-studenten

Bilder

Om

Svenska kyrkan Norrköping
Svenska kyrkan Norrköping
Nya Rådstugugatan 7
601 04 Norrköping

+46(11)241000https://www.svenskakyrkan.se/norrkoping

Kyrkan finns till för dig.

Svenska kyrkan Norrköping vill vara en närvarande och öppen kyrka som ger möjlighet till eftertanke, tro och engagemang. Vi är en gemenskap och ett stöd i glädje och sorg. Vi finns med i vardagen liksom vid livets stora skiften, både hemma och långt bort. 

Svenska kyrkan i Norrköping har fyra församlingar, Borgs församling, Kolmårdens församling, S:t Johannes församling och S:t Olofs församling. Här finns också Diakonicentrum - DC som är en mötesplats och samtalsmottagning för ungdomar och unga vuxna. I Norrköpings pastorat finns även en kyrkogårdsförvaltningen, ett kansli och en utvecklingsenhet.

Tillsammans består Svenska kyrkan i Norrköping av ca 80 000 medlemmar, 25 kyrkor, 23 kyrkogårdar, 7 kapell och flertalet församlingshem och andra verksamhetslokaler.

Vi vill medverka till att Norrköping blir en bra plats att leva på för alla, vi vill vara där människor är. Kyrkan finns till för dig.

Följ Svenska kyrkan Norrköping

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska kyrkan Norrköping

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum