WERECKI PROMOTION  COMPANY

Thomas Di Leva förlänger omtyckta och välbesökta kyrkoturnén "Hjärtat vinner alltid"

Dela
Nypremiär blir det den 11 oktober i Umeå och Di Leva gästar 10 orter runt om i landet hösten 2023 i väl valda kyrkor med "Hjärtat vinner alltid".
Pressbild, Wereckipr
Pressbild, Wereckipr

Thomas Di Leva förlänger kyrkoturnén "Hjärtat vinner alltid" hösten 2023. Konserterna har pågått sedan 2016 och har stannat i över 50 orter från norr till söder, från storstäderna till små orter med ljusfyllda kärlekskonserter, sagolika arrangemang och änglalika kyrkokörer. Det blir underbara kvällar tillsammans i hjärtats möte. Nypremiär blir det den 11 oktober i Umeå och Di Leva gästar 10 orter runt om i landet hösten 2023 i väl valda kyrkor med "Hjärtat vinner alltid".

Turnéplan: Thomas Di Leva "Hjärtat vinner alltid" hösten 2023
11 oktober Umeå Stads kyrka
12 oktober Arvidsjaurs kyrka
13 oktober Luleå Domkyrka
14 oktober Jokkmokks kyrka
15 oktober Kiruna kyrka
18 oktober Ovansjö kyrka
19 oktober Särbrå kyrka
20 oktober Färila kyrka
21 oktober Ockelbo kyrka
22 oktober Alfta kyrka

Biljetterna är släppta via www.monarch.se

Thomas Di Leva, rymdblomman från Gävle, är en av svensk pophistorias mest kända artister och låtskrivare. Med flera klassiska svenska hits som ”Vem ska jag tro på?”, ”Vi har bara varandra”, ”Miraklet”. Han sätter ord på det vi alla känner men kanske inte kan förklara och hans kärleksfulla uppenbarelse inspirerar och fyller oss med kärlek, hopp, gemenskap och tro. Thomas Di Leva är med 22 album och hundratals TV- framträdanden ständigt lika aktuell och alltid i rörelse.

Efter över 30 års turnerande för fullsatta salonger och festivaler känns den en gång så ”udda fågeln” nu som en självklarhet. I höst aktuell på kärleksfull kyrkoturnén ”Hjärtat vinner alltid”.

Läs mer via: www.dileva.se

MONARCH MUSIC GROUP

Presskontakt: Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

WERECKI PROMOTION COMPANY

werecki.com

Nyckelord

Kontakter

RICKARD WERECKICEOWERECKI PROMOTION COMPANY

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom media och strategisk PR, kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärken inom artist, musik, show, turné, teater, kultur och nöjesindustrin!

KONTAKT:

Tel:0707178008pr@werecki.com

Bilder

Pressbild, Wereckipr
Pressbild, Wereckipr
Ladda ned bild

Om

WERECKI PROMOTION  COMPANY
WERECKI PROMOTION COMPANYhttp://werecki.com

PR & kommunikationsbyrå inom:
Musik, Kultur och Nöje!

WERECKI PROMOTION COMPANY är en PR och kommunikationsbyrå. Vi arbetar med många av Sveriges största och ledande produktioner och har flera års erfarenheter och kunskap av strategisk PR, kommunikation, media, varumärke, projektledning, rådgivning, releaser, företag, event och planering inom flera områden men främst inom musik, artist, show, turné, film, teater, kultur och nöje!

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom strategisk PR och kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärke och media främst inom artist, show, turné, teater, musik, kultur och nöje!

Följ WERECKI PROMOTION COMPANY

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WERECKI PROMOTION COMPANY

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum