WERECKI PROMOTION  COMPANY

Första gästerna i årets Rhapsody In Rock på Dalhalla

Dela
Rhapsody In Rock är Dalhallas längsta succé genom tiderna. Redan 2008 tilldelades Robert en utmärkelse för 50 utsålda konserter i rad. Man kan lugnt säga att arenan är som ett andra hem för Wells och ensemblen. Många av konserterna har skräddarsytts för just den arenan. Precis som denna sommar. Det är mer artister och musiker än någonsin.
Foto: Wereckipr
Foto: Wereckipr

I år blir det fullt på scenen med artister, musiker och dansare.

Nu bjuder Robert in Peter Harrysson och Anders Berglund till Rhapsody In Rocks 25-års jubiléum i Dalhalla. Redan våren 2020 skulle ”Så ska det låta” trion åter stå på samma scen men pandemin ställde till det så att allt fick ställas in.

Rhapsody In Rock är Dalhallas längsta succé genom tiderna. Redan 2008 tilldelades Robert en utmärkelse för 50 utsålda konserter i rad. Man kan lugnt säga att arenan är som ett andra hem för Wells och ensemblen. Många av konserterna har skräddarsytts för just den arenan. Precis som denna sommar. Det är mer artister och musiker än någonsin som kommer dela scenen med Robert i årets upplaga av Rhapsody In Rock. Allt för att fira 25 år med Dalhalla. Årets föreställningar blir nr 69 och 70 sedan starten 1998.

Rhapsody In Rock "The Golden Age" på Dalhalla 21 & 22 juli, kl 20.00. Biljetterna är släppta via www.rhapsodyinrock.se

Robert Wells:
"Jag är mycket stolt att kunna presentera de första gästerna inför sommaren. Och så klart extra speciellt eftersom Peter och Anders var med i starten av Rhapsody In Rock, just i Dalhalla sommaren 1998.”

Peter Harrysson:
”Det var på tiden att vi får mötas på samma scen igen. Förbaskade coronan ställde till det för oss med inställd
turné när vi skulle återförenas 2020. Nu ser jag verkligen fram emot helgen i Dalhalla.”

Anders Berglund:
”Efter mer än 20 års uppehåll får vi nu äntligen till slut chansen att stå på estraden tillsammans igen. Det ska bli ’olidligt’ spännande och roligt att få kampera ihop med Peter och Robban igen. Vi har många fina minnen efter drygt 100 TV program tillsammans.”

RHAPSODY IN ROCK, PJP AB

www.rhapsodyinrock.se

Presskontakt: Rickard Werecki tfn: 0707178008 pr@werecki.com

WERECKI PROMOTION COMPANY 

www.werecki.com 

Nyckelord

Kontakter

RICKARD WERECKICEOWERECKI PROMOTION COMPANY

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom media och strategisk PR, kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärken inom artist, musik, show, turné, teater, kultur och nöjesindustrin!

KONTAKT:

Tel:0707178008pr@werecki.com

Bilder

Foto: Wereckipr
Foto: Wereckipr
Ladda ned bild

Om

WERECKI PROMOTION  COMPANY
WERECKI PROMOTION COMPANYhttp://werecki.com

PR & kommunikationsbyrå inom:
Musik, Kultur och Nöje!

WERECKI PROMOTION COMPANY är en PR och kommunikationsbyrå. Vi arbetar med många av Sveriges största och ledande produktioner och har flera års erfarenheter och kunskap av strategisk PR, kommunikation, media, varumärke, projektledning, rådgivning, releaser, företag, event och planering inom flera områden men främst inom musik, artist, show, turné, film, teater, kultur och nöje!

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom strategisk PR och kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärke och media främst inom artist, show, turné, teater, musik, kultur och nöje!

Följ WERECKI PROMOTION COMPANY

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WERECKI PROMOTION COMPANY

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum