WERECKI PROMOTION  COMPANY

Melodifestivalaktuella Theoz till Trädgår´n i Göteborg!

Dela
Efter helgens två slutsålda konserter, för över 2000 personer, på Roda Rum i Mölnlycke är Theoz nu taggad på att återigen möta publiken i Göteborg.

Efter helgens två slutsålda konserter, för över 2000 personer, på Roda Rum i Mölnlycke är Theoz nu taggad på att återigen möta publiken i Göteborg. Med sig har han bland annat hiten “Som du vill” som gick hela vägen till finalen i Melodifestivalen 2022 och årets bidrag “Mer av dig” som slutade på en femte plats!

På TikTok och YouTube hittade Theoz sin digitala dansscen, med nu över 2,5 miljoner fans som följer och älskar varje (dans)steg han tar. 2018 blev hitsingeln ”Het” den näst mest sedda musikvideon på YouTube i Sverige och har idag över 14 miljoner visningar. Detta var även året Theoz blev nominerad i Guldtuben till både “Årets profil” och “Årets musical.ly”, samt kammade hem vinsten som “Årets stjärnskott” på Iconfest.

Han tog 2019 språnget över till de fysiska scenerna och mötte sin publik runtom i landet, något han älskar att göra!

Theoz har släppt ett flertal singlar, “Lately, “Het”, “The Best Girl in the World” och “Why, Why, Why” innan det var dags att släppa första EP:n “Min Theori”. 2020 såg vi honom som en av huvudrollerna i filmen Rymdresan, med bland annat Robert Gustafsson som motspelare. Sommaren 2022 medverkade Theoz på Diggiloo, Sveriges största sommarturné.

Plats: Göteborg - Trädgår’ns utescen
Datum: 20/8 - 2023
Arrangör: United Stage & Nöjet Konsert
Insläpp: 13.00
Konsertstart: 14.00
Längd: ca 1 timme

Biljetterna är släppta viawww.nojet.se 

NÖJET FB-Event: https://www.facebook.com/events/602150968535371

Facebook
https://www.facebook.com/TheoHaraldsson

Instagram
https://www.instagram.com/theozofficial/

Spotify
https://open.spotify.com/artist/5vBoU7A2kwbTXyUPZK5Gq1?si=Z-qnFfG_R2KP4h-281noWQ

Ytterligare info och turnéplan via: www.unitedstage.se 

NÖJET KONSERT, UNITED STAGE

Kontakt: Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com WERECKI PROMOTION COMPANY www.werecki.com

Nyckelord

Kontakter

RICKARD WERECKICEOWERECKI PROMOTION COMPANY

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom media och strategisk PR, kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärken inom artist, musik, show, turné, teater, kultur och nöjesindustrin!

KONTAKT:

Tel:0707178008pr@werecki.com

Bilder

Om

WERECKI PROMOTION  COMPANY
WERECKI PROMOTION COMPANYhttp://werecki.com

PR & kommunikationsbyrå inom:
Musik, Kultur och Nöje!

WERECKI PROMOTION COMPANY är en PR och kommunikationsbyrå. Vi arbetar med många av Sveriges största och ledande produktioner och har flera års erfarenheter och kunskap av strategisk PR, kommunikation, media, varumärke, projektledning, rådgivning, releaser, företag, event och planering inom flera områden men främst inom musik, artist, show, turné, film, teater, kultur och nöje!

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom strategisk PR och kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärke och media främst inom artist, show, turné, teater, musik, kultur och nöje!

Följ WERECKI PROMOTION COMPANY

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WERECKI PROMOTION COMPANY

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum