WERECKI PROMOTION  COMPANY

A.M. släpper debut EP:n "Running Back Home" och beger sig ut på releaseturné!

Dela
Svenska folkpopduon A.M. släpper nu debut EP:n "Running Back Home" och samtidigt ger de sig ut på en mindre releaseturné i både Karlshamn, Malmö och Stockholm. De har uppmärksammats i både press och radio runt om i hela landet och medverkar i årets stora musiktävling Sveriges Radio P4 Nästa. Andra singeln tagen från EP:n är titel spåret "Running Back Home".
Foto: WERECKIPR
Foto: WERECKIPR

Svenska folkpopduon A.M. släpper nu debut EP:n "Running Back Home" och samtidigt ger de sig ut på en mindre releaseturné i både Karlshamn, Malmö och Stockholm. Första singeln "Ghost" släpptes tidigare i våras och har uppmärksammats i både press och radio runt om i hela landet och medverkar i årets stora musiktävling Sveriges Radio P4 Nästa. Andra singeln tagen från EP:n är titel spåret "Running Back Home".

Lyssna på A.M. (EP) "Running Back Home" (Spotify): Klicka här...

-Det är så underbart att äntligen få knyta ihop våra singlar till en EP där du som lyssnare tar dig mellan melankoliska fiolstämmor till upplyftande banjo toner, säger Anna Melander.

-Vår förhoppning om Running back home är att kunna avnjuta denna med en kall dryck en sommardag med ett leende på läpparna, säger Mia Moilanen.

Alla låtar på nya skivan är skrivna och producerade av A.M. i en charmig studio Blekinges natursköna skogar och har sin bas i Karlshamn Texterna är baserade utifrån olika stadier, sinnesstämningar och händelser i livet, vilket gör att de är enkla att ta till sig och känna igen sig i.

A.M. är Anna Melander och Mia Moilanen som på kort tid etablerat sig med sin musik i genren folkpop, folkrock, indie. Med sina två starka och sammansvetsade röster i en unik samstämmighet bjuder de in till en underbar blandning av både melankoli och eufori.

Sommaren 2021 blev startskottet för att även börja skriva musik ihop och folkrockduon A.M. hade bildats. Med över 100 spelningar under under 2022 och vann A.M. Blekinges delfinal av "P4 Nästa" med låten ”Gotta Let You Know" är de i år åter aktuella i P4 Nästa Blekinge med låten "Ghost" tagen från deras nya EP "Running Back Home".

Anna Melander och Mia Moilanen är båda uppvuxna i Blekinge och visste tidigt att det var just musik som var deras kall. Sedan skolans slut har de frilansat som både skådespelare och musiker i diverse uppsättningar och band och 2015 hittade de varandra i en gemensam uppsättning och har sedan dess varit oskiljaktiga.

Releasekonserter: A.M. "Running Back Home"
26 maj Karlshamn, Best Western
7 juni Malmö, Far i hatten
14 juni Stockholm, Stadsteatern takterrassen
Biljetter via:
klicka här...

Läs mer och följ A.M. på Facebook via: Klicka här...

Press: www.werecki.com

A.M. MUSIC, MTA PRODUCTION

Kontakt: Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

För radiopromotion, intervjuförfrågningar kontakta oss gärna.

Kontakter

RICKARD WERECKICEOWERECKI PROMOTION COMPANY

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom media och strategisk PR, kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärken inom artist, musik, show, turné, teater, kultur och nöjesindustrin!

KONTAKT:

Tel:0707178008pr@werecki.com

Bilder

Foto: WERECKIPR
Foto: WERECKIPR
Ladda ned bild
Foto: WERECKIPR
Foto: WERECKIPR
Ladda ned bild

Om

WERECKI PROMOTION  COMPANY
WERECKI PROMOTION COMPANYhttp://werecki.com

PR & kommunikationsbyrå inom:
Musik, Kultur och Nöje!

WERECKI PROMOTION COMPANY är en PR och kommunikationsbyrå. Vi arbetar med många av Sveriges största och ledande produktioner och har flera års erfarenheter och kunskap av strategisk PR, kommunikation, media, varumärke, projektledning, rådgivning, releaser, företag, event och planering inom flera områden men främst inom musik, artist, show, turné, film, teater, kultur och nöje!

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom strategisk PR och kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärke och media främst inom artist, show, turné, teater, musik, kultur och nöje!

Följ WERECKI PROMOTION COMPANY

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WERECKI PROMOTION COMPANY

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum