Lennie Norman förlänger hyllade och kritikerrosade Gubbvarning turnén

Dela
Efter över 100 föreställningar med hyllade succéshowen Gubbvarning fortsätter Lennie Norman, i den nya föreställningen "Gubbvarning Live 2.0". Premiär för höstturnén blir det den 11 oktober och sedan besöks 13 orter runt om i landet.

Efter över 100 föreställningar med hyllade succéshowen Gubbvarning fortsätter Lennie Norman, i den nya föreställningen "Gubbvarning Live 2.0" att skärskåda tiden vi lever i och tar tempen på samtiden. Premiär för höstturnén blir det i Mariehamn den 11 oktober och sedan besöks 13 orter runt om i Sverige med stopp i några av landets större städer.

- Det är så satans roligt att möta en mogen publik som vet att det fanns ett liv innan sociala medier. Det gör att vi har mycket att prata om, säger Lennie Norman.

Succén "Gubbvarning 2.0" bygger vidare på böckerna och tidigare humorshowen Gubbvarning live, böcker som sålts i över 70.000 exemplar och en show som setts av över 30.000 människor. Det blir en personlig, vass och galet rolig föreställning med en av våra allra mest kända och hyllade Stand-up komiker.

Turnéplan: Lennie Norman "Gubbvarning 2.0"
11/10 Mariehamn Alandica
12/10 Hudiksvall Kulturhuset
13/10 Söderhamn Teater
14/10 Östersund Storsjöteatern
15/10 Sundsvall Teater
24/10 Stockholm Intiman
25/10 Eskilstuna Teater
29/10 Örebro Hjalmar Bergman
7/11 Göteborg Lorensbergsteatern
8/11 Trollhättan Kulturhuset
9/11 Jönköping Teater
10/11 Motala Folkets Hus
11/11 Västerås Kongress

Biljetterna släpps den 29 maj kl.10.00 via www.mtlive.se

Gubbvarning hyllas av press och publik.

Publikens röster:

5 stjärnor och topprecenserad av publiken på Ticketmaster!

”Helt klart det bästa jag sett/hört på mycket länge. Man känner igen sig och sina nära och kära men ändå lyckas Lennie ha massor av nytänkande!”

”Det var inte ens sekunder som inte var roliga, helt fantastiskt”

”Vi tyckte att det var jättebra! Vi skrattade i stort sett oavbrutet i 90 minuter”

”Tack Lennie, du gjorde vår familjekväll fantastisk"

I press:

"Showen är ett långfinger till åldersrasismen och en skrattfest som ger livsmod! Argare, bittrare men också med underbar självdistans så kommer Lennie Norman bjuda publiken in i en gubbes funderingar och tankar om den tid vi lever i. Publiken kommer att få sig en rejäl omgång med humor, vi kan helt enkelt utlova en Stand-up show av allra högsta klass!" - UNT. 

”Lennie Norman är som ett fint vin som blir bättre med åren” - NSD. 

” En och en halv timme. Bara en man och en mikrofon. Det är imponerande" - Norrköpings Tidningar


”Plötsligt ligger Lennie Norman steget före oss i publiken. Han briljerar. Skratten blir hjärtliga och applåderna spontana och långa”
- Norrköpings Tidningar

”Lennie Norman är charmig med mycket bus i blicken och snackar lätt och ledigt. Det gör aftonen väldigt trivsam” - Ystads Allehanda .  

MT LIVE

www.mtlive.se

PR och pressansvarig: Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

WERECKI PROMOTION COMAPNY www.werecki.com

Nyckelord

Kontakter

RICKARD WERECKICEOWERECKI PROMOTION COMPANY

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom media och strategisk PR, kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärken inom artist, musik, show, turné, teater, kultur och nöjesindustrin!

KONTAKT:

Tel:0707178008pr@werecki.com

Bilder

Om

WERECKI PROMOTION  COMPANY
WERECKI PROMOTION COMPANYhttp://werecki.com

PR & kommunikationsbyrå inom:
Musik, Kultur och Nöje!

WERECKI PROMOTION COMPANY är en PR och kommunikationsbyrå. Vi arbetar med många av Sveriges största och ledande produktioner och har flera års erfarenheter och kunskap av strategisk PR, kommunikation, media, varumärke, projektledning, rådgivning, releaser, företag, event och planering inom flera områden men främst inom musik, artist, show, turné, film, teater, kultur och nöje!

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom strategisk PR och kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärke och media främst inom artist, show, turné, teater, musik, kultur och nöje!

Följ WERECKI PROMOTION COMPANY

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WERECKI PROMOTION COMPANY

Fler orter insatta och jubileum för Sveriges längsta julkonsertturné "I Juletid" med Tommy Nilsson, Magnus Johansson och Marcos Ubeda!20.9.2023 08:13:00 CEST | Pressmeddelande

Tommy Nilsson speciellt inbjuden som gäst i ledning av Marcos Ubeda och Magnus Johansson. Det är 20 år sen ”I Juletid” hade sin första konsert i Hjärnarp och julkonserterna har blivit en återkommande turnétradition som besökt oändligt många konserthus och kyrkor runt om i hela landet genom åren. Turnépremiär blir det den 11 november i Förslöv och besöker nu 38 orter runt om i landet (Se turnéplan nedan) och gör den till den längsta julturnén i Sverige.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum