Friskis Pop up-gym besöker skolor i höst

Dela

För att inspirera fler unga till träning för att må bra i vardagen, fortsätter Friskis succén med Friskis Pop up. Ett mobilt minigym besöker skolgårdar i flera olika städer under hösten för att så många som möjligt ska få möjlighet att testa på träning.

Friskis Pop up i skolan
Friskis Pop up i skolan

Friskis stora ungdomssatsning fortsätter. Det mobila gymmet Friskis Pop up har tidigare dykt upp på skolgårdar på olika platser i landet, något som uppskattats av både unga och vuxna. Nu fortsätter turnén.

– Att ta gymmet till en plats där många unga redan finns sänker tröskeln till träning. Vi har bara goda erfarenheter av tidigare stopp, gensvaret har varit grymt. Och vi ser fram emot höstens alla möten. En tight dialog med skolorna är en framgångsfaktor, säger Janna Hellerup Ulvselius, generalsekreterare på Friskis&Svettis.

Friskis vet att redan lite träning gör stor skillnad för vi hur människor mår. Inte minst under skolgången och tonåren kan rörelse bli ett verktyg för att hantera vardagens utmaningar. 

– Vi vill ge tonåringar en möjlighet att bygga sig starkare, på sina villkor. När Friskis Pop up dyker upp finns det mycket att välja på. Testa klassiska gym-övningar, delta i utmaningar och höja pulsen. Och rubbet funkar att göra även i jeans, det är tillgänglig träning helt enkelt, säger Nina Forsberg, träningsutvecklare på Friskis&Svettis.

Från och med måndag 18 september befinner sig Friskis Pop up på Borgarskolan i Malmö. Under kommande veckor besöker pop up-gymmet Borås och Huddinge.

Kontakter

Bilder

Följ Friskis&Svettis

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Friskis&Svettis

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye