WERECKI PROMOTION  COMPANY

Fler orter insatta och jubileum för Sveriges längsta julkonsertturné "I Juletid" med Tommy Nilsson, Magnus Johansson och Marcos Ubeda!

Dela

Tommy Nilsson speciellt inbjuden som gäst i ledning av Marcos Ubeda och Magnus Johansson. Det är 20 år sen ”I Juletid” hade sin första konsert i Hjärnarp och julkonserterna har blivit en återkommande turnétradition som besökt oändligt många konserthus och kyrkor runt om i hela landet genom åren. Turnépremiär blir det den 11 november i Förslöv och besöker nu 38 orter runt om i landet (Se turnéplan nedan) och gör den till den längsta julturnén i Sverige. 

Peter Knutson Peter Knutson

Till årets stora jubileumsturnén är Tommy Nilsson speciellt inbjuden som gäst i ledning av Marcos Ubeda och Magnus Johansson. Det är 20 år sen ”I Juletid” hade sin första konsert i Hjärnarp och julkonserterna har blivit en återkommande turnétradition som besökt oändligt många konserthus och kyrkor runt om i hela landet genom åren. Turnépremiär blir det den 11 november i Förslöv och besöker nu 38 orter runt om i landet (Se turnéplan nedan) och gör den till den längsta julturnén i Sverige. Extra orter är insatta i Asmundstorp, Mariestad, Nora och Hällefors.

- När vi i juletid ger oss ut i vårt vackra vinterland så har vi bjudit in en artist som vi så länge har haft en önskan om att få ha med. Bättre tillfälle än när vi fyller 20 år finns inte, så varmt välkommen säger vi till fantastiska Tommy Nilsson som med sin röst inte kommer lämna någon oberörd, säger Marcos Ubeda och Magnus Johansson.

Tommy Nilsson har berört oss svenskar i generationer och med låtar som "En dag", "Allt som jag känner", "Dina färger var blå" och "Öppna din dörr" så har han blivit en av våra mest folkkära artister.

- Vi är så glada för att Tommy är med oss i år och vi hoppas vi ska kunna ge publiken lite ljus, värme och glädje i decembermörkret. På många orter precis som innan så kommer även lokala kyrkokörer medverka. Säger Marcos Ubeda och Magnus Johansson.

Turnéplan: "I Juletid" 20 års jubileum 2023

11 november Förslövs kyrka

12 november Verums kyrka

13 november Trelleborg, S:t Nicolai kyrka

14 november Borrby kyrka

15 november S:a Rörums kyrka

16 november Fleninge kyrka

17 november Hjärnarps kyrka

18 november Rönneslövs kyrka

19 november Åstorp, Kulturhuset Björnen

20 november Asmundstorp, Asmundstorps Kyrka - EXTRAINSATT!

21 november Eslövs kyrka

22 november Hässleholm Kulturhus

23 november Höganäs församling

24 november Kinna kyrka

25 november Mörrums kyrka

26 november Göteborg, Annedalskyrkan

29 november Västra Karaby kyrka

30 november Gnosjö Missionskyrka

1 december Falkenberg, Vinbergs kyrka

2 december Malmbäcks kyrka

3 december Ulricehamn, Stenbocksskolans Aula

6 december Kungsäter kyrka

7 december Kville kyrka

8 december Marstrands Havshotell

9 december Kisa kyrka

10 december Vrigstads kyrka

11 december Höreda kyrka

12 december Linköping, Equimeniakyrkan

13 december Skänninge, Vårfrukyrkan

14 december Vimmerby kyrka

15 december Grängesberg, Cassels Konserthus

16 december Ovansjö kyrka

17 december Vara, Konserthus

18 december Mariestad, Ullervads kyrka -EXTRAINSATT!

19 december Nora, Nora Kyrka - EXTRAINSATT

20 december Hällefors, Hällefors kyrka - EXTRAINSATT!

21 december Sorunda kyrka

22 december Norrtälje kyrka

Biljetterna är släppta via: www.mtlive.se

Om "I Juletid" Magnus Johansson och Billy Heil började redan 2001 ge en rad hyllningskonserter, till gamle trumpethjälten Arne Lamberths ära. Detta inspirerade Magnus till idén om en julturné ”I Juletid” och första säsongen fick premiär 2003. Gästsolist första året var Stefan Ljungqvist och på orgel medverkade Lennart Palm. Åtta konserter blev det av denna första upplaga. I de flesta kyrkor medverkade en lokal kör, och ett mångårigt samarbete inleddes med kören S:t Mikael Gospel från Ängelholm.

Efter hand som åren har gått, har I Juletid växt och nu är denna turné växt till en av Sveriges största julturné. Åtskilliga gästsolister har medverkat genom åren, och har ett kontinuerligt samarbete med ett 40-tal lokala körer och kårer runt om i Sverige. I Juletids pianist och kapellmästare Marcos Ubeda anslöt 2006, och sedan 2008 ges en årlig jul-CD ut med Marcos producent-signum.

Producent: MT LIVE AB

PR och pressansvarig: Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

WERECKI PROMOTION COMPANY www.werecki.com

Kontakter

RICKARD WERECKICEOWERECKI PROMOTION COMPANY

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom media och strategisk PR, kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärken inom artist, musik, show, turné, teater, kultur och nöjesindustrin!

KONTAKT:

Tel:0707178008pr@werecki.com

Bilder

PR & kommunikationsbyrå inom:
Musik, Kultur och Nöje!

WERECKI PROMOTION COMPANY är en PR och kommunikationsbyrå. Vi arbetar med många av Sveriges största och ledande produktioner och har flera års erfarenheter och kunskap av strategisk PR, kommunikation, media, varumärke, projektledning, rådgivning, releaser, företag, event och planering inom flera områden men främst inom musik, artist, show, turné, film, teater, kultur och nöje!

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom strategisk PR och kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärke och media främst inom artist, show, turné, teater, musik, kultur och nöje!

Följ WERECKI PROMOTION COMPANY

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WERECKI PROMOTION COMPANY

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum