Avesta kommun

Då flyttar Vattenfall Services till sin nya etablering

Dela

Vattenfall Services meddelar en kommande etablering på Industrigatan 11, Källhagen i Avesta. Denna strategiska flytt är planerad att äga rum den 1 september 2024.

Avesta Industristad AB:s lokal på Industrigatan 11 i Avesta.
Avesta Industristad AB:s lokal på Industrigatan 11 i Avesta. Foto: Sanna Landenberg

Med sina 29 medarbetare i Avesta har Vattenfall Services byggt starka relationer med industrier och elnätsägare i Dalarna, Gästrikland och Västmanland.

Marcus Arkestål, avdelningschef och etableringsansvarig för Vattenfall Services i Avesta, uttryckte sin förväntan inför den kommande flytten. - Det är ju faktiskt ingen lång flytt rent avståndsmässigt men det känns bra att vi får lite bättre anpassade lokaler för att kunna möta våra kunders behov. Jag ser fram emot flytten, avslutar Marcus.

Marcus%20Arkest%E5l%2C%20avdelningschef%20och%20etableringsansvarig%20f%F6r%20Vattenfall%20Services%20i%20Avesta.
Marcus Arkestål, avdelningschef och etableringsansvarig för Vattenfall Services i Avesta. Foto: Sanna Landenberg

Avesta Industristad AB är en viktig samarbetspartner och har tecknat ett 7-årigt hyresavtal för den nya lokalen på Industrigatan 11, Källhagen Avesta.

Linda Nilsson, VD på Avesta Industristad AB är mycket nöjd. -Vattenfall services är en viktig aktör i Avesta och för näringslivet i hela regionen och vi är därför väldigt glada över att vi kan erbjuda en lokal som möter deras önskemål och behov, avslutar Linda.

Linda%20Nilsson%2C%20VD%20p%E5%20Avesta%20Industristad%20AB.
Linda Nilsson, VD på Avesta Industristad AB. Foto: Sanna Landenberg

Om Vattenfall Services

Vattenfall Services är ledande inom byggande, underhåll och utveckling av energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Företaget betjänar en bred kundbas, inklusive nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadföretag. Med över 2 300 medarbetare på över 100 orter i Sverige fokuserar Vattenfall Services på att skapa säkra arbetsplatser och hållbara energilösningar som möter sina kunders behov.

Kontakter

Vattenfall Services Nordic AB
Vattenfalls Pressjour

Telefon: 08-739 50 10
E-post: press@vattenfall.com

Avesta Industristad AB

Avesta Industristad AB är ett helägt dotterbolag till Gamla Byn AB. I lokalbeståndet på 95 700 kvm finns kommersiella lokaler alltifrån industrilokaler, lager till kontorslokaler.

Följ Avesta kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Avesta kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye