WERECKI PROMOTION  COMPANY

"Queens" storslagna show med de största hitsen på turné våren 2024!

Dela

Det blir en ny showturné våren 2024 med de största hitsen av "Queen" lagom till 50-årsjubiléet av inspelningen av gruppens legendariska debutskiva med svenska "Queens" Nina Söderquist, Anna Sahlene, Anna-Mia Bonde, Karin Funk. 

Robert Jadenfelt /WERECKIPR

Det blir en ny showturné våren 2024 med de största hitsen av "Queen" lagom till 50-årsjubiléet av inspelningen av gruppens legendariska debutskiva med svenska "Queens" Nina Söderquist, Anna Sahlene, Anna-Mia Bonde, Karin Funk. 

Queenshowen hyllas till skyarna av publiken och får högsta betyg i media! Queens spelade för fulla hus i höstas på Kajskjul 8 i Göteborg och succén gör nu att tjejerna beger sig ut på en stor Sverigeturné. Turnépremiär blir det den 1 mars i Nyköping och totalt 18 av landets större städer får besök av "Queens" mäktiga Queenshow.

Legendariska Queen´s låtskatt är överväldigande. Att hitta en frontperson värdig att axla manteln efter den legendariske Freddie Mercury är ingen enkel uppgift och valt att med musiken i fokus istället tolka den med 4 fantastiska sångerskor. I showen tar våra ”drottningar” sig an musiken på ett sätt som utan att tappa sin igenkännlighet lyfter Queens låtskatt till oanade höjder. Från de mest smäktande balladerna till de största hitsen som garanterar spontandans och allsång.

Turnéplan: "Queens" våren 2024.
1 mars Nyköping, Culturum
2 mars Falun, Tio14
3 mars Västerås, konserthuset
6 mars Jönköping, Spira
7 mars Karlstad, Scalateatern
8 mars Säffle, Medborgarhuset
9 mars Borås, Åhaga
10 mars Kungsbacka, Teater
13 mars Stockholm, Rival
14 mars Bollnäs, Kulturhus
15 mars Sundsvall, Tonhallen
16 mars Östersund, Storsjöteatern
17 mars Härnösand, Teater
20 mars Norrköping, Flygeln
21 mars Värnamo, Gummifabriken
22 mars Malmö, Slagthuset
23 mars Karlskrona, Konserthus teatern
24 mars Växjö, Konserthus

Biljetter via www.mtlive.se

Medverkande: 
Nina Söderquist 
Anna Sahlene 
Anna-Mia Bonde 
Karin Funk 
Kapellmästare Martin Olsson med liveband

Nina Söderquist slog igenom för den breda massan med vinsten i tv-serien West End Star där hon vann en huvudroll på Londons West End. Med många hundra gig i ryggen, rockturnéer med bl.a. Kee Marcello, gästspel i just Queen-shower med Peter Johansson, medverkande i melodifestivalen och otaliga showproduktioner, har Nina välförtjänt fått smeknamnet Sveriges Rockdrottning.

Anna Sahlene har efter sin debut som ”Anna” i ”Alla vi barn i Bullerbyn” har Anna hållit sig kvar som en uppskattad och folkkär artist. Senast i år tog hon sig till final i Estlands melodifestival, samma land hon tävlade för i Eurovision när hon fick sitt internationella genombrott med låten ”Runaway” 2002. Förutom sina hits från både svenska, norska och Estninska melodifestivalen är Anna också en flitigt anlitad röstskådespelare.

Anna-Mia Bonde är kreativ producent för "Queens" och multifacetterad sångerska med över 30 års erfarenhet av show, turnéer, musikal och TV. Sjungit med och bakom de flesta namnkunniga i landet samt porträtterat Anni-Frid från ABBA över hela världen och varit tvåfaldigt grammisnominerad ihop med rockpionjärerna ”The Nightflight Orchestra”. 

Karin Funk utbildad vid Högskolan för scen och musik i Göteborg, har Karin gjort flera framträdande roller i musikaler som Chess, Häxorna i Eastwick och The Phantom of the opera. Med sin bredd som sångerska, konferencier, producent och kreatör har hon också anlitats för otaliga events och showproduktioner runt hela världen! 

Recensioner i media: 

"Det är en fröjd att lyssna på!” 5/5, På Scen.

”Drottningarna gör en lysande och genialisk hyllning till Queens låtskatt”, Bohuslänningen.

”Det är magiskt… får håren på armarna att resa sig och när sista tonen ebbat ut jublar publiken” ,4/5 Du i Fokus.

”Det är verkligen ett otroligt drag i salongen”, Eskilstuna Kuriren.

Producent: MT LIVE AB & GALA ENTERTAINMENT

WERECKI PROMOTION COMPANY www.werecki.com 

Kontakt: PR och promotion ansvarig Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Kontakter

RICKARD WERECKICEOWERECKI PROMOTION COMPANY

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom media och strategisk PR, kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärken inom artist, musik, show, turné, teater, kultur och nöjesindustrin!

KONTAKT:

Tel:0707178008pr@werecki.com

Bilder

PR & kommunikationsbyrå inom:
Musik, Kultur och Nöje!

WERECKI PROMOTION COMPANY är en PR och kommunikationsbyrå. Vi arbetar med många av Sveriges största och ledande produktioner och har flera års erfarenheter och kunskap av strategisk PR, kommunikation, media, varumärke, projektledning, rådgivning, releaser, företag, event och planering inom flera områden men främst inom musik, artist, show, turné, film, teater, kultur och nöje!

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom strategisk PR och kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärke och media främst inom artist, show, turné, teater, musik, kultur och nöje!

Följ WERECKI PROMOTION COMPANY

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WERECKI PROMOTION COMPANY

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye