WERECKI PROMOTION  COMPANY

Sverigeturné för Kalle Moraeus, Gunilla Backman och Johan Boding med "Den Svenska Sångboken"!

Dela

Denna gång så ska man hylla den svenska sångboken med "Den Svenska Sångboken" på Sverigeturné. Turnépremiär blir det i Uppsala den 1 mars och 16 orter får besök av "Den Svenska Sångboken" våren 2024.

Peter Knutson

Efter den makalösa succén med "Thank You For The Music" så har Kalle Moraeus, Gunilla Backman och Johan Boding bestämt sig för att fördjupa samarbetet och ger sig ut på en ny gemensam turné. Tillsammans är de redan nu aktuella med en ny svensk originallåt specialskriven inför turnén. Denna gång så ska man hylla den svenska sångboken med "Den Svenska Sångboken" på Sverigeturné. Turnépremiär blir det i Uppsala den 1 mars och 16 orter får besök av "Den Svenska Sångboken" våren 2024.

"Den svenska sångboken" är inte bara en hyllning till alla de fantastiska artister och låtskrivare som vårt land har tagit fram, utan är också en resa genom vårt musikaliska arv och den enorma skatt av musik och sång som ligger bevarad där.

Förbered er för en upplevelse utöver det vanliga, fylld av det bästa ur den svenska musikskatten. Publiken kommer få uppleva fantastiska tolkningar av bla Bellman, Evert Taube, Lasse Berghagen, Cornelis Vreeswijk, Ted Gärdestad, Britt Lindeborg, Ulf Lundell till modernare artister och låtskrivare som Mando Diao, Lisa Ekdahl, Eva Dahlgren, Laleh, Håkan Hellström, Veronica Maggio mfl. 

Trion kommer backas upp av Mikael ”Nord” Andersson som både sjunger och är gitarrist i showen, denna hyllningsshow som för övrigt innehåller några av de absolut bästa musiker vi har i det här landet, allt under ledning av kapellmästare Johan Granström. Varmt välkomna till en helkväll där vi utlovar mycket glädje, känslor och allsång!

Tillsammans har de spelat in en nyskriven svensk originallåt ”De som var före oss” med Kalle Moraeus, Johan Boding, Gunilla Backman och Micke Nord och sammanför fyra av landets folkkäraste artister. Låten är specialskriven av Johan Boding och Marica Lindé just för detta projektet. En hyllning till alla musiker, artister och kompositörer som inspirerat många av oss genom livet och som lever vidare genom musiken generation efter generation.

Lyssna på nya singeln "De som var före oss" via (Spotify): Lyssna här...

TURNÈPLAN: "Den Svenska Sångboken" 2024
1 mars Uppsala, UKK
2 mars Stockholm, Berwaldhallen
3 mars Linköping, Konsert & Kongress
5 mars Göteborg, Lorensbersteatern
6 mars Göteborg, Lorensbergsteatern
7 mars Borås, Åhaga
8 mars Helsingborg, Konserthus
9 mars Allingsås, Estrad
10 mars Nyköping, Culturum
13 mars Visby, Visbystrand
15 mars Kalmar, Kalmarsalen
16 mars Malmö, Slagthuset
17 mars Karlskrona, Konserthus teatern
20 mars Bollnäs, Kulturhus
21 mars Östersund, PB Hallen
22 mars Östersund, PB Hallen
23 mars Sundsvall, Tonhallen
24 mars Gävle, Konserthus

Biljetterna släpps den 18 oktober via: www.mtlive.se 

”Den Svenska Sångboken”

Kalle Moraeus, Sång, fiol, gitarr m.m.

Johan Boding, Sång

Gunilla Backman, Sång

Mikael Nord Andersson, Sång, gitarr

Johan Granström, Kapellmästare, bas, kontrabas

Ander Lundkvist, Klaviatur

Johan Ramsay Löfkrantz, Trummor

Jörgen Stenberg, Perch

Pelle Grebacken, Blås

Patrik Svedberg, Klaviatur 

Längd: 2,5 h inkl 20 min paus. 

Producent: MT LIVE AB 

Ytterligare information och intervjuförfrågningar kontakta: Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com 

PR: WERECKI PROMOTION COMAPNY
www.werecki.com

Nyckelord

Kontakter

RICKARD WERECKICEOWERECKI PROMOTION COMPANY

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom media och strategisk PR, kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärken inom artist, musik, show, turné, teater, kultur och nöjesindustrin!

KONTAKT:

Tel:0707178008pr@werecki.com

Bilder

PR & kommunikationsbyrå inom:
Musik, Kultur och Nöje!

WERECKI PROMOTION COMPANY är en PR och kommunikationsbyrå. Vi arbetar med många av Sveriges största och ledande produktioner och har flera års erfarenheter och kunskap av strategisk PR, kommunikation, media, varumärke, projektledning, rådgivning, releaser, företag, event och planering inom flera områden men främst inom musik, artist, show, turné, film, teater, kultur och nöje!

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom strategisk PR och kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärke och media främst inom artist, show, turné, teater, musik, kultur och nöje!

Följ WERECKI PROMOTION COMPANY

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WERECKI PROMOTION COMPANY

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye