WERECKI PROMOTION  COMPANY

Robert Wells vidare på turné med flygeln runt om i Sverige och Finland

Dela

Under våren åker Robert Wells vidare med flygeln runt om i Sverige och Finland. Turnén som började i liten skala under pandemin har fått stående ovationer och hyllningar längs vägen. Nypremiär blir det den 19:e mars 2024.

Ulf Stjernbo, Wereckipr

Under våren åker Robert Wells vidare med flygeln runt om i Sverige och Finland. Turnén som började i liten skala under pandemin har fått stående ovationer och hyllningar längs vägen. Nypremiär blir det den 19:e mars i Sundsvall och Robert Wells "Vid flygeln" gör 16 stopp i Sverige och Finland under våren 2024.

Det här är min egen lilla turné-”baby” där jag vill visa publiken alla drömmar jag har och har haft med musiken.

- Känslan som jag vill ge är mycket enkel: Vi ses hemma hos mig i vardagsrummet bredvid flygeln och umgås. Jag är oerhört stolt och tacksam att publiken gett mig ett sådant fint mottagande. Det är verkligen värt alla övningstimmar. Publiken har alltid möjlighet att önska sina favoritstycken under konserten, säger Robert Wells.

Om föreställningen: 
En helkväll med musikens mästare presenterat av Robert Wells. Beethoven, Liszt, Chopin, Grieg, Charlie Norman, Benny Andersson och självklart egna kompositioner.

Efter mer än trettio års konserter med "Rhapsody In Rock", skivutgivningar och samarbeten med över 100 artister bjuder nu Robert in till en helkväll vid flygeln. Tillsammans med musikens mästare, egna kompositioner från den senaste plattan ”Songs Without Words” varvas kvällen med Boogie, improvisationer, anekdoter och humor om livet med pianot vid sin sida.

Konserten belönades med 5 av 5 i betyg av pascen.se
 ”Det är en glädje över att ha fått hört en pianist av världsklass.”


4 av 5 av YA 
”Det här är mer än Rhapsody In Rock, det här är en blick in i pianistens hjärta. Han väljer att dela sin passion med oss i publiken och lyckas också sprida den vidare.”

Epoch Times ”Robert Wells i högform. En härlig scenshow där musiken och det visuella smälter fint samman. Publiken får följa med på en musikalisk resa och får höra såväl klassiska pärlor
som medryckande Boogie Woogie och nyskapade verk.” 

Turnéplan våren 2024: Robert Wells "Vid flygeln"

19 Mars Sundsvalls Teater 
20 Mars Storsjöteatern Östersund 
21 Mars Rimbo Kulturscen 
22 Mars Eskilstuna teater 
23 Mars Askersund Sjöängen 
10 April Jakobstad, Finland
11 April Vasa, Finland
12 April Borgå, Finland
16 April Trollhättans Folkets Hus Kulturhuset 
17 April Hässleholms Kulturhus 
18 April Kungsbacka Teater 
19 April Malmö Live
20 April Göteborgs Konserthus, Stenhammarsalen 
23 April Gävle Teater  
24 April Falun Kulturhuset tio14
27 April Musikaliska Kvarteret, Stockholm 

Biljetter via vidflygeln.se

RIR EVENT

PR: WERECKI PROMOTION COMPANY 
Presskontakt: Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Kontakter

RICKARD WERECKICEOWERECKI PROMOTION COMPANY

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom media och strategisk PR, kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärken inom artist, musik, show, turné, teater, kultur och nöjesindustrin!

KONTAKT:

Tel:0707178008pr@werecki.com

Bilder

PR & kommunikationsbyrå inom:
Musik, Kultur och Nöje!

WERECKI PROMOTION COMPANY är en PR och kommunikationsbyrå. Vi arbetar med många av Sveriges största och ledande produktioner och har flera års erfarenheter och kunskap av strategisk PR, kommunikation, media, varumärke, projektledning, rådgivning, releaser, företag, event och planering inom flera områden men främst inom musik, artist, show, turné, film, teater, kultur och nöje!

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom strategisk PR och kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärke och media främst inom artist, show, turné, teater, musik, kultur och nöje!

Följ WERECKI PROMOTION COMPANY

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WERECKI PROMOTION COMPANY

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye