Expressens fotbollspodd blir vodd

Dela

Expressens fotbollspodd växer. Nu får publiken det viktigaste från fotbollsvärden i både ljud- och videoform.

Expressens fotbollsskribenter Therese Strömberg och Anel Avdic förekommer med jämna mellanrum i Expressen Fotboll, som publiceras på Expressens sajt, i sociala medier och där poddar finns.
Expressens fotbollsskribenter Therese Strömberg och Anel Avdic förekommer med jämna mellanrum i Expressen Fotboll, som publiceras på Expressens sajt, i sociala medier och där poddar finns.

I Expressens dagliga fotbollspodd rapporteras och kommenteras de hetaste snackisarna inom den svenska och internationella herr- och damfotbollen med Expressens initierade reportrar och krönikörer. Allt från det senaste derbyt i Stockholm till Lionel Messis flytt till Miami avhandlas.

- Fotbollsvärlden bara växer och växer, vilket innebär att det är ganska svårt att hålla koll på allt som händer. Det var därför vi startade Expressen Fotboll, en kanal där det senaste och viktigaste från fotbollsvärlden kan samsas, säger Expressens strategiska sportchef Pontus Weinemo.

Expressen Fotboll är 15-20 minuter och publiceras varje morgon. Och nu tas nästa steg. Från och med den 31 oktober erbjuder Expressen Fotboll sin trogna lyssnarskara möjligheten att också titta på podden. Då lanseras Expressen Fotboll i videoform - som vodcast, eller vodd.

- Vodd är ett spännande område där det sker väldigt mycket. Nu kan vi ge alla våra lojala lyssnare möjlighet att följa fotbollsrapporteringen och sina favoritexperter ännu närmare, i både ljud och bild, säger Johan Eslander, chef Expressens tv-avdelning.

Nyckelord

Kontakter

Pontus Weinemo, strategisk sportchef, pontus.weinemo@expressen.se
Johan Eslander, tv-chef, johan.eslander@expressen.se

Om oss

Expressen

Gjöwellsgatan 30

www.expressen.se

Expressen är ett ledande mediehus i alla kanaler. Med redaktioner i Stockholm, Göteborg och Malmö rapporterar vi dygnet runt i mobil, sajt, tv, sociala medier och den tryckta tidningen.

Vår prisbelönta journalistik roar, oroar och förargar. Precis som den har gjort sedan starten 1944.

Följ Expressen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Expressen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye