Øresundsbron

Mötande trafik i Øresundsbrons tunnel

Dela

Vägtrafiken är dubbelriktad i Øresundsbrons tunnel under vecka 47 och vecka 48 på grund av rutinmässigt underhållsarbete.

Hastigheten kommer att vara nedsatt medan arbetet pågår och omkörning är inte tillåtet under dubbelriktningen. Breda fordon (över 3,5 meter) kan inte passera bron medan trafiken är dubbelriktad. Tågtrafiken kör som vanligt.

Vecka 47: Från klockan 21.30 den 22/11-23/11 fram till klockan 05 nästföljande dagar. Kort före och efter dessa tidpunkter kan det uppstå kortare väntetider i samband med omläggning av trafiken.

Vecka 48: Från klockan 20 den 28/11-30/11 fram till klockan 05 nästföljande dagar. Kort före och efter dessa tidpunkter kan det uppstå kortare väntetider i samband med omläggning av trafiken.

Du kan följa den aktuella trafiksituationen på oresundsbron.com.

Kontakter

Om oss

Øresundsbron bygger broar mellan människor, möjligheter och upplevelser i hela Öresundsregionen. Øresundsbro Konsoriets uppdrag är att äga och driva Øresundsbron – en bro, en tunnel och den konstgjorda ön Peberholm. Tillsammans utgör Øresundsbron en 16 kilometer fast förbindelse mellan Danmark och Sverige.

Följ Øresundsbron

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Øresundsbron

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye